Karí na banáne

sheenastaley - fotkasheenastaley, 21. júna 2013

Tento recept je zvláštna zmes na spôsob "co dům dal", ktorú som si pripravila na večeru a je to tak dobré, že sa odvažujem Zobraziť celý popisTento recept je zvláštna zmes na spôsob "co dům dal", ktorú som si pripravila na večeru a je to tak dobré, že sa odvažujem posunúť to ďalej. Takže dúfam, že to všetci, čo chcú dobrú a rýchlu večeru a nemajú žiaden nápad, ocenia. :) Rôzne úpravy a dodatky silno odporúčam a hlavne odporúčam pridať do toho mäso, prípadne vegetariánom akúkoľvek nahrážku mäsa ktorú používajú, ja by som odporúčala sojové rezance :)

3 minút
príprava
7 minút
tepelná úprava

Suroviny

2-4 strúčiky
 alebo Solamyl na zahustenie




Postup

  1. 1

    Mrazenú zeleninu a pokrájaný banán dáme do misky. Zalejeme olejom, pretlačíme cesnak a pridáme koreniny(podľa chuti). Poriadne zamiešame.

  2. 2

    Zmes vylejeme na panvicu a chvíľu miešame. Potom pridáme hríby(ja som použila hríby z konzervy) a znovu miešame. Následne pridáme med(cca 2-3 lyžice) a miešame až kým to nezačne trošku syčať.

  3. 3

    Úplne nakoniec(ak je to potrebné), rozpustíme bujón vo vode a rozmiešame v ňom múku alebo solamyl. Vlejeme do zmesi, necháme prevrieť a máme hotovo. Odporúčam podávať v arabskom chlebe, ale určite to neurazí žiaden kus iného pečiva:). Dobrú chuť :)

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia