Kari kuracina

marijanna - fotkamarijanna, 22. decembra 2012
Kari kuracina
Foto: marijanna

...jednoduche a fajnove

4
porcie
40m minút
príprava

Suroviny

1 kg
asi 0,5 kg miešaný
podla potreby
 alebo vegeta
 podľa chuti




Postup

  1. 1

    Masko si uvarime vo vode, do ktorej sme dali bujon alebo vegetu. Varime v celku, ja som mala 2 pary prs. Ked je uvarene vodu zlejeme a nechame vychladnut. Potom ho narežeme na kusky.

    Kari kuracina - obrázok 1
  2. 2

    Nakrajane masko damo do misky a k nemu pridame kompon miešany bez štavy...kompot: mango, hruška,ananas, čerešne, a ešte kto vie čo je v nom..:)

    Kari kuracina - obrázok 2
  3. 3

    premiešame, dodame mčk, kari, miešame....

    Kari kuracina - obrázok 3
  4. 4

    potom dodame majonezu, tolko aby bola ta prava konzistencia...aby to nietieklo a aby nebolo suche...

    Kari kuracina - obrázok 4
  5. 5

    premiešame, nechame odležat,aby sa chute spojili, ja robim večer a papame zajtra...je to fajnovka na Silvestra a pod.,lebo sa je chladne a možte to dat do paharov,ako puding pre hosti...ale ja som to už nestihla,lebo kym som prišla z prace domov moj drahy to všetko tak povediac zožral..:( ale urobim zas na Silvestra..prajem dobru chut..podavame s chlebom,pečivom

Diskusia k receptu

miamia
dobrotka....mala by si si to dávať do trezora... :D
mirop
strasna gebuzina ako vystrihnuta zo socikovych jedalnych listkov v lepsich hoteloch.... dnes je gastronomia uplne inde
marijanna
@miamia vdaka, @mirop ja z každej strany počuvam,ako bolo za sociku vyborne, ako sme sa mali všetci dobre, tak neviem kde je problem...dnešna gastronomia je uplne inde a ako vidim v tvojich receptoch tak nam ju aj približuješ..a určite ich pridaš ešte viac,aby smo boli in a v trende...krasne sviatky ti želam pri gastronomickych jedlach za 5 *
jumbo
NA KRITIKU REAGUJES PODRAZDENE A TO NIE JE DOBRE Z KRITIKI SI ZOBER PONAUCENIE. NIEKTO TI NAPISAL ZE JE TO GEBUZINA NO KEBY SI TU GEBUZINU VHODNE OZDOBILA TO JEDLO BY VYZERALO UPLNE INAC. NAPR. KOLECKOM POMARANCA A NA POMARANC DALA NIECO ZELENE NAPR. KUCERAVU VNAT ATD. CHUTIT TO MOZE ALE VYZERATO NEDOBRE AJ OCI JEDIA CAU!
marijanna
@jumbo...len tolko,ake je ponaucenie z kritiky, ked niekto ti napise: to je gebuzina...z tvojej by som sa ponaucila,ale z tej hore napisanej, neviem čo je tu mudre napisane k ponauceniu...komentar bol na mieste,kde je podrazdenie?




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia