Karí kuracie prsia

Karí kuracie prsia
Foto: dada1612
dada1612Dada1612, recept pridal: 25. júna 2012 13:04Ďalšie jeho recepty

Ked už neviem čo na obed...kuracie prsia na rôzne spôdobi nás vždy zachránia od hladu :)

Suroviny

6
porcií
30
minút
príprava
20
minút
tepelná úprava

Postup prípravy receptu

1

Kuracie prsia nakrájame na rezance,nasolíme...Dáme do misky a pridáme 4lyžice oleja,1čajovú lyžičku kari korenia,troška čierneho korenia, 2 polievkové lyžice horčice,1čajovú lyžičku vorchestrovej omáčky a takisto aj sojovej omáčky...Dobre zamiešame a dáme na 2-3hodiny do chladničky...

2

Ked si mäsko odpočinie...Rozpálime si na panvici trošku olivového oleja (nieje nutné,olej je už v páci ) a pražíme mäso na miernom ohni,asi 15 minút...Dávame pozor a otáčame,miešame :) Podávame s ryžou a zeleninkou...Dobrú chuť !
Karí kuracie prsia - obrázok 2



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasovali 3 ľudia (4,7 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • medulienka122, 25. júna 2012 o 13:26
    tak veru, klasika nikdy nesklame!


  • tamik, 20. mája 2013 o 12:50
    fajnové mäsko :)


  • dadulka27, 21. januára 2014 o 10:42
    je to super recept naozaj nam s mazelom chuti mnamka :)


  • rulik, 17. októbra 2014 o 18:40
    pekné na pohľad a určite výborné



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Recept je v kategóriach:

Magazín

Nebojte sa byliniek
Vy starší, len si spomeňte. Akými bylinkami voňala vaša záhrada pred polstoročím? Aké čerstvé rastlinky sa vtedy používali vo vašej kuchyni?

Slovenské gastronomické poklady
(2. časť)

Poznáte Zaručené tradičné špeciality zo Slovenska? Obohacujú náš každodenný jedálny lístok, no vieme o nich málo. Prečítajte si zaujímavosti o týchto potravinách.

Bonduelle Vapeur, zelenina upravená na pare!
- Inzercia -
Zelenina pri skladovaní stráca vitamíny. BONDUELLE Vapeur je skvelou voľbou pre tých z vás, ktorí chcú mať kvalitnú a chrumkavú zeleninu vždy po ruke.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 18/2015: Poklady slovenskej kuchyne Poklady slovenskej kuchyne
Časopis Varecha v piatok 1. mája v denníku Pravda.


TOPlist