Karí kuracie prsia

Karí kuracie prsia
Foto: dada1612
dada1612Dada1612, recept pridal: 25. júna 2012 13:04Ďalšie jeho recepty

Ked už neviem čo na obed...kuracie prsia na rôzne spôdobi nás vždy zachránia od hladu :)

Suroviny

6
porcií
30
minút
príprava
20
minút
tepelná úprava

Postup prípravy receptu

1

Kuracie prsia nakrájame na rezance,nasolíme...Dáme do misky a pridáme 4lyžice oleja,1čajovú lyžičku kari korenia,troška čierneho korenia, 2 polievkové lyžice horčice,1čajovú lyžičku vorchestrovej omáčky a takisto aj sojovej omáčky...Dobre zamiešame a dáme na 2-3hodiny do chladničky...

2

Ked si mäsko odpočinie...Rozpálime si na panvici trošku olivového oleja (nieje nutné,olej je už v páci ) a pražíme mäso na miernom ohni,asi 15 minút...Dávame pozor a otáčame,miešame :) Podávame s ryžou a zeleninkou...Dobrú chuť !
Karí kuracie prsia - obrázok 2



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasovali 3 ľudia (4,7 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • medulienka122, 25. júna 2012 o 13:26
    tak veru, klasika nikdy nesklame!


  • tamik, 20. mája 2013 o 12:50
    fajnové mäsko :)


  • dadulka27, 21. januára 2014 o 10:42
    je to super recept naozaj nam s mazelom chuti mnamka :)


  • rulik, 17. októbra 2014 o 18:40
    pekné na pohľad a určite výborné



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Recept je v kategóriach:

Magazín

Jablkový bioperník
Opäť sa začala teplá zima. Príroda trpí a ľudia v poltopánkach sa túlajú lesnými cestičkami.

Šéfkuchár Miroslav Milučký: Ľudia sa radi s jedlom na tanieri hrajú
Ak chcete zažiť gastronomický zážitok v pokojnej atmosfére, zakúsiť noblesu a genius loci starej Bratislavy, určite navštívte Francúzsku reštauráciu v bratislavskom Hoteli Devín. Kulinárske špeciality od šéfkuchára Miroslava Milučkého vám v nej pohladia všetky zmysly.

Magnesia Red vo vás prebudí silu
Kto by nemiloval podmanivú a energizujúcu chuť červeného ovocia? Teraz si tento skvelý zážitok môžete vychutnať vďaka novej minerálnej vode Magnesia Red s unikátnou kombináciou prírodného horčíka a šťavy z červeného ovocia. Či už si zvolíte Magnesia Red grapefruit, jahoda, malina alebo červená ríbezľa, každá z nich vás uchváti a prebudí vo vás skrytú životnú silu.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 52/2014: Silvestrovské menu Silvestrovské menu
Časopis Varecha v sobotu 27. decembra v denníku Pravda.


TOPlist