Kapustová polievka

Kapustová polievka
Foto: rein
reinRein, recept pridal: 22. februára 2012 15:16Ďalšie jeho recepty

Sem-tam aj bez mäsa

Suroviny

10
minút
príprava
60
minút
tepelná úprava

Postup prípravy receptu

1

Vo vode si uvaríme na drobno nakrájanú kapustu,do ktorej sme pridali pretlak,kmín,soľ a varíme ,kým kapusta nezmäkne.
Kapustová polievka - obrázok 1

2

Pridáme zemiaky a kým zmäknú urobíme si zápražku,vlejeme ju do polievky,prevaríme,ochutíme cukrom,octom a podávame.Dobrú chuť.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasoval 1 človek (5,0 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • orchidea, 22. februára 2012 o 15:57
    Podobnú polievku varievam, len iný postup, je vynikajúca.


  • ola111, 22. februára 2012 o 16:32
    Takúto polievku mám rada,len zemiaky som do nej ešte nedávala.


  • izabella929, 22. februára 2012 o 19:51
    túto polievočku robiem aj ja a je vynikajúca...veru tak.-))


  • klaura, 22. februára 2012 o 22:00
    túto polievku milujem ... jednoduchá a výborná ...


  • salinka, 23. februára 2012 o 22:16
    Tuto polievku som varila v piatok. Robim ju tak isto, akurat pridavam za hrst susenych hribov.


  • goomo, 20. júna 2012 o 11:55
    je super, ale ja som pridal ešte klobásky :-)))


  • prdelka, 23. septembra 2012 o 20:16
    Polievočka bola veľmi výborná .. jednoduchá všetkym chutila :)


  • misel20, 28. januára 2013 o 21:37
    Taku polievkú zbožnujem :)


  • 3sandra3, 21. februára 2013 o 22:07
    super polievka


  • rein, 22. februára 2013 o 02:35
    @3sandra3 dík,teší ma to.


  • turistka, 22. februára 2013 o 10:13
    @Rein , polievka je veľmi dobrá a teraz cez zimu je kyslá kapusta veľmi zdravá.


  • erika8802, 20. januára 2014 o 18:29
    určite vyskúšam...



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Nebojte sa byliniek
Vy starší, len si spomeňte. Akými bylinkami voňala vaša záhrada pred polstoročím? Aké čerstvé rastlinky sa vtedy používali vo vašej kuchyni?

Slovenské gastronomické poklady
(2. časť)

Poznáte Zaručené tradičné špeciality zo Slovenska? Obohacujú náš každodenný jedálny lístok, no vieme o nich málo. Prečítajte si zaujímavosti o týchto potravinách.

Bonduelle Vapeur, zelenina upravená na pare!
- Inzercia -
Zelenina pri skladovaní stráca vitamíny. BONDUELLE Vapeur je skvelou voľbou pre tých z vás, ktorí chcú mať kvalitnú a chrumkavú zeleninu vždy po ruke.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 18/2015: Poklady slovenskej kuchyne Poklady slovenskej kuchyne
Časopis Varecha v piatok 1. mája v denníku Pravda.


TOPlist