Kapustová polievka

Kapustová polievka
Foto: rein
reinRein, recept pridal: 22. februára 2012 15:16Ďalšie jeho recepty

Sem-tam aj bez mäsa

Suroviny

10
minút
príprava
60
minút
tepelná úprava

Postup prípravy receptu

1

Vo vode si uvaríme na drobno nakrájanú kapustu,do ktorej sme pridali pretlak,kmín,soľ a varíme ,kým kapusta nezmäkne.
Kapustová polievka - obrázok 1

2

Pridáme zemiaky a kým zmäknú urobíme si zápražku,vlejeme ju do polievky,prevaríme,ochutíme cukrom,octom a podávame.Dobrú chuť.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasoval 1 človek (5,0 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • orchidea, 22. februára 2012 o 15:57
    Podobnú polievku varievam, len iný postup, je vynikajúca.


  • ola111, 22. februára 2012 o 16:32
    Takúto polievku mám rada,len zemiaky som do nej ešte nedávala.


  • izabella929, 22. februára 2012 o 19:51
    túto polievočku robiem aj ja a je vynikajúca...veru tak.-))


  • klaura, 22. februára 2012 o 22:00
    túto polievku milujem ... jednoduchá a výborná ...


  • salinka, 23. februára 2012 o 22:16
    Tuto polievku som varila v piatok. Robim ju tak isto, akurat pridavam za hrst susenych hribov.


  • goomo, 20. júna 2012 o 11:55
    je super, ale ja som pridal ešte klobásky :-)))


  • prdelka, 23. septembra 2012 o 20:16
    Polievočka bola veľmi výborná .. jednoduchá všetkym chutila :)


  • misel20, 28. januára 2013 o 21:37
    Taku polievkú zbožnujem :)


  • 3sandra3, 21. februára 2013 o 22:07
    super polievka


  • rein, 22. februára 2013 o 02:35
    @3sandra3 dík,teší ma to.


  • turistka, 22. februára 2013 o 10:13
    @Rein , polievka je veľmi dobrá a teraz cez zimu je kyslá kapusta veľmi zdravá.


  • erika8802, 20. januára 2014 o 18:29
    určite vyskúšam...



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Jablkový bioperník
Opäť sa začala teplá zima. Príroda trpí a ľudia v poltopánkach sa túlajú lesnými cestičkami.

Šéfkuchár Miroslav Milučký: Ľudia sa radi s jedlom na tanieri hrajú
Ak chcete zažiť gastronomický zážitok v pokojnej atmosfére, zakúsiť noblesu a genius loci starej Bratislavy, určite navštívte Francúzsku reštauráciu v bratislavskom Hoteli Devín. Kulinárske špeciality od šéfkuchára Miroslava Milučkého vám v nej pohladia všetky zmysly.

Magnesia Red vo vás prebudí silu
Kto by nemiloval podmanivú a energizujúcu chuť červeného ovocia? Teraz si tento skvelý zážitok môžete vychutnať vďaka novej minerálnej vode Magnesia Red s unikátnou kombináciou prírodného horčíka a šťavy z červeného ovocia. Či už si zvolíte Magnesia Red grapefruit, jahoda, malina alebo červená ríbezľa, každá z nich vás uchváti a prebudí vo vás skrytú životnú silu.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 51/2014: Vianočná hostina Vianočná hostina
Časopis Varecha v piatok 19. decembra v denníku Pravda.


TOPlist