Kakaovo-gaštanová roláda

Branislav Križan
šéfkuchár reštaurácie v hoteli Matyšák v Bratislave, 18. februára 2010 11:24
Ďalšie recepty z Časopisu Varecha »

Kakaovo-gaštanová roládaFoto: Marek Velček
20 min
príprava
10 min
na 170 °C


Suroviny

Postup prípravy

  1. 1

    Kakao, práškový cukor, jedno celé vajce a dva žĺtky vymiešame. Primiešame múku. Z bielkov vyšľaháme sneh a všetko zmiešame.

  2. 2

    Vznikne nám ľahká krémová hmota, ktorú vylejeme na vymastený, polohrubou múkou vysypaný papier na pečenie a dáme na plech do rúry piecť na 10 minút na 170 °C.

  3. 3

    Po upečení cesto potrieme krémom z gaštanového pyré a vyšľahanej šľahačky.

ohodnoť recept:
Recept je zaradený do tagov:


TOPlist