Kakaové pudingoše

Ján Tomeček
šéfkuchár hotela Polex v Senici, 5. novembra 2010 11:43
Ďalšie recepty z Časopisu Varecha »

Kakaové pudingošeFoto: Pravda - Robert Hüttner


Suroviny

Cesto:
900 g
100 g
2 kocky
4 dl
5 PL
 štipka
1 ks
Plnka:
0,5 l
2 vrecká
300 g
1 ks

Postup prípravy

  1. 1

    Z mlieka, cukru a pudingového prášku uvaríme hustý puding, ešte do horúceho vmiešame heru a necháme vychladnúť.

  2. 2

    Medzitým vymiesime z uvedených surovín cesto, ktoré necháme trochu podkysnúť, a potom na doske rozdelíme na 6 rovnakých bochníčkov. Rozvaľkáme ich, naplníme plnkou a stočíme ako závin.

  3. 3

    Po dva záviny spletieme, vzniknú tri pletenky,ktoré uložíme na vymastený plech, potrieme žĺtkami a dáme upiecť.

ohodnoť recept:
Hlasovali 3 ľudia (5,0 hviezdičiek)
Recept je zaradený do tagov:


TOPlist