Jemná hovädzia pečienka

Autor receptu: peter64

tento recept mi dala naša suseda

Postup

  1. Mäso umyjeme,osušime,posolíme,potrieme horčicou,obalíme plátkami slaniny a previažeme niťou.Na rozohriatom oleji mäso opečieme zo všetkých strán a vyberieme.Vo výpeku opražimecibuľu nakrájanú na drobno,pridáme mrkvu a zeler nakrájané na rezance,bobkové listy,korenie,popražime,vložime späť mäso,podlejeme vriacim bujonom,vínom,prikryjeme a vo vyhriatej rúre pečieme domäkka.
  2. Mäso vyberieme,do šťavy pridáme namočené a uvarené huby,kečup,hladku múku rozmiešanú v troche vody a niekoľko minút povaríme.Mäso nakrájame na plátky,prelejeme omáčkou,posypeme posekanou vňaťou a podávame s varenou cestovinou.