Jelenie stehno s brusnicami a červeným vínom

redakciaRedakcia, Bratislava, 6. októbra 2009 15:13
Ďalšie jeho recepty »

4
porcie
20 min
príprava
35 min
tepelná úprava


Suroviny

Postup prípravy

  1. 1

    Stehno opláchneme, očistíme od blán, okoreníme korením na divinu a osolíme. Na tuku ho opražíme z každej strany a potom ho dáme do tlakového hrnca. Pridáme koreňovú zeleninu, koreniny, bobkový list, bujón, víno, podlejeme asi 250 ml vody a dusíme 30 – 35 minút.

  2. 2

    Mäkké mäso vyberieme a dáme do pekáča. Šťavu aj so zeleninou rozmixujeme, pridáme brusnice a povaríme. Šťavu nalejeme na mäso a dáme ho zapiecť.

  3. 3

    Podávame so zemiakovými knedličkami, knedľou alebo zemiakmi.

ohodnoť recept:
Recept je zaradený do tagov:


Inšpirácie z nových receptov
TOPlist