Jednoduchý kapustový šalát

Jednoduchý kapustový šalát
Foto: danda3
danda3Danda3, recept pridal: 15. júla 2012 13:17Ďalšie jeho recepty

Dnes si moja polovička želala kura bez prílohy, že stačí len šalát, tak som urobila trošku inú verziu, nie ten klasický s nálevom, ktorý robievam najčastejšie.

Suroviny

4
porcie
15
minút
príprava

Postup prípravy receptu

1

Aby bola kapusta rovnomerne pokrájaná, zvykla som si ju nastrúhať ako uhorky, len nesmieme z kapusty vykrojiť hlúbik, rozpadávala by sa. Rozkrojíme ju na 4 časti a strúhame, kým nám neostane v ruke hlúbik.
Jednoduchý kapustový šalát - obrázok 1

2

Mrku a cesnak postrúhame na jemno, pridáme podľa chuti soľ, rascu a olivový olej. premiešame.
Jednoduchý kapustový šalát - obrázok 2

3

Nakoniec vmiešame jogurt, môžeme trošku okysliť, ja dávam umeocot alebo citrónovú šťavu. Podávame k mäsu.
Jednoduchý kapustový šalát - obrázok 3



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu

Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Jablkový bioperník
Opäť sa začala teplá zima. Príroda trpí a ľudia v poltopánkach sa túlajú lesnými cestičkami.

Šéfkuchár Miroslav Milučký: Ľudia sa radi s jedlom na tanieri hrajú
Ak chcete zažiť gastronomický zážitok v pokojnej atmosfére, zakúsiť noblesu a genius loci starej Bratislavy, určite navštívte Francúzsku reštauráciu v bratislavskom Hoteli Devín. Kulinárske špeciality od šéfkuchára Miroslava Milučkého vám v nej pohladia všetky zmysly.

Magnesia Red vo vás prebudí silu
Kto by nemiloval podmanivú a energizujúcu chuť červeného ovocia? Teraz si tento skvelý zážitok môžete vychutnať vďaka novej minerálnej vode Magnesia Red s unikátnou kombináciou prírodného horčíka a šťavy z červeného ovocia. Či už si zvolíte Magnesia Red grapefruit, jahoda, malina alebo červená ríbezľa, každá z nich vás uchváti a prebudí vo vás skrytú životnú silu.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 51/2014: Vianočná hostina Vianočná hostina
Časopis Varecha v piatok 19. decembra v denníku Pravda.


TOPlist