Jednoduchý banánový koláč

redakciaRedakcia, Bratislava, recept pridal: 16. júla 2009 9:48Ďalšie jeho recepty

Suroviny

20
minút
tepelná úprava

Postup prípravy receptu

1

Najprv vyšľaháme vajcia, olej, med, banány a vanilku.

2

Primiešame suché prísady a pečieme na plechu vymastenom olejom 15–20 minút



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • Vymazať

    aszabka, 11. októbra 2011 o 20:27
    Vyskúšala som..je skvelý, orechy som nasekala, múku dala špaldovú a medu trochu menej..mnaaam ((:


  • Vymazať

    3sandra3, 11. októbra 2011 o 20:48
    tento banánový určite aj ja vyskúšam...vyzerá to byť dobré


  • Vymazať

    brambora, 21. februára 2013 o 08:37
    prosim vas, skuste tie recepty pisat doslednejsie. rada by som urobila tento kolacik ale... aka muka? banan roztlaceny alebo nadrobno nakrajany? v postupe je vanilka a v surovinach nie! tak teda ako???



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Červená grilovačka
Grilovanie (vraj) umožňuje šetrnejšiu prípravu potravín ako klasické vyprážanie alebo pečenie.

Šéfkuchár Oldřich Sahajdák: Chceme mať reštauráciu plnú spokojných ľudí
Pražská reštaurácia La Degustation Bohême Bourgeoise, v ktorej je šéfkuchárom a spolumajiteľom Oldřich Sahajdák, získala Michelinovu hviezdu prvý krát v roku 2012 a od tej doby si prestížne ocenenie každý rok obhájila.

Degustačný šalátik
Počiatkom leta bola v Bratislave opäť vínna slávnosť. V interhoteli na Tehelnom poli sa uskutočnil 14. ročník Trunkfestu.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 32/2015: Kuracina Kuracina
Časopis Varecha v piatok 7. júla v denníku Pravda.


TOPlist