Jednoduchá paradajková omáčka na cestoviny

Jednoduchá paradajková omáčka na cestoviny
Foto: carliotta
carliottaCarliotta, recept pridal: 16. marca 2012 15:34Ďalšie jeho recepty

Tento recept som raz vymyslela, keď som mala chuť na niečo rajčinové. Tak som experimentovala a vyrobila pomerne jednoduchú omáčku. Všetkým chutilo a tak som si recept zapísala a teraz ju varievam veľmi často, hlavne na vyžiadanie môjho ocina, ktorý ju zbožňuje.

Suroviny

4
porcie
10
minút
príprava

Postup prípravy receptu

1

Do hrnca vlejeme konzervy s rajčinami, pretlak a kečup. Počkáme kým sa zohrejú.

2

Potom pridáme všetko korenie a zamiešame.

3

Necháme chvíľku prevariť. Omáčku odstavíme a podávame s cestovinami a bylinkami.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu

Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Jablkový bioperník
Opäť sa začala teplá zima. Príroda trpí a ľudia v poltopánkach sa túlajú lesnými cestičkami.

Šéfkuchár Miroslav Milučký: Ľudia sa radi s jedlom na tanieri hrajú
Ak chcete zažiť gastronomický zážitok v pokojnej atmosfére, zakúsiť noblesu a genius loci starej Bratislavy, určite navštívte Francúzsku reštauráciu v bratislavskom Hoteli Devín. Kulinárske špeciality od šéfkuchára Miroslava Milučkého vám v nej pohladia všetky zmysly.

Magnesia Red vo vás prebudí silu
Kto by nemiloval podmanivú a energizujúcu chuť červeného ovocia? Teraz si tento skvelý zážitok môžete vychutnať vďaka novej minerálnej vode Magnesia Red s unikátnou kombináciou prírodného horčíka a šťavy z červeného ovocia. Či už si zvolíte Magnesia Red grapefruit, jahoda, malina alebo červená ríbezľa, každá z nich vás uchváti a prebudí vo vás skrytú životnú silu.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 52/2014: Silvestrovské menu Silvestrovské menu
Časopis Varecha v sobotu 27. decembra v denníku Pravda.


TOPlist