Jednoduchá paradajková omáčka na cestoviny

Jednoduchá paradajková omáčka na cestoviny
Foto: carliotta
carliottaCarliotta, recept pridal: 16. marca 2012 15:34Ďalšie jeho recepty

Tento recept som raz vymyslela, keď som mala chuť na niečo rajčinové. Tak som experimentovala a vyrobila pomerne jednoduchú omáčku. Všetkým chutilo a tak som si recept zapísala a teraz ju varievam veľmi často, hlavne na vyžiadanie môjho ocina, ktorý ju zbožňuje.

Suroviny

4
porcie
10
minút
príprava

Postup prípravy receptu

1

Do hrnca vlejeme konzervy s rajčinami, pretlak a kečup. Počkáme kým sa zohrejú.

2

Potom pridáme všetko korenie a zamiešame.

3

Necháme chvíľku prevariť. Omáčku odstavíme a podávame s cestovinami a bylinkami.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasoval 1 človek (1,0 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu

Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Líčka na víne
Po dvoch rokoch som opäť navštívil Kastíliu. Bolo príjemne teplo a jar bola v rozpuku.

Európske gastronomické dedičstvo
Zoznámte sa so zaujímavými gastronomickými špecialitami z rôznych európskych krajín, ktoré Európska komisia zaradila medzi potraviny s chráneným zemepisným označením.

7 nových toastových trendov
- Inzercia -
Verili by ste, že toasty a móda majú veľa spoločného? Keď sa Slovákmi obľúbeného jedla chopia módni blogeri a použijú kvalitné ingrediencie, bežný toast sa rázom premení na Fashion toast.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 22/2015: Jahodový špeciál Jahodový špeciál
Časopis Varecha v piatok 29. mája v denníku Pravda.


TOPlist