Jednoduchá paradajková omáčka na cestoviny

Jednoduchá paradajková omáčka na cestoviny
Foto: carliotta
carliottaCarliotta, recept pridal: 16. marca 2012 15:34Ďalšie jeho recepty

Tento recept som raz vymyslela, keď som mala chuť na niečo rajčinové. Tak som experimentovala a vyrobila pomerne jednoduchú omáčku. Všetkým chutilo a tak som si recept zapísala a teraz ju varievam veľmi často, hlavne na vyžiadanie môjho ocina, ktorý ju zbožňuje.

Suroviny

4
porcie
10
minút
príprava

Postup prípravy receptu

1

Do hrnca vlejeme konzervy s rajčinami, pretlak a kečup. Počkáme kým sa zohrejú.

2

Potom pridáme všetko korenie a zamiešame.

3

Necháme chvíľku prevariť. Omáčku odstavíme a podávame s cestovinami a bylinkami.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu

Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Varecha 29/2014: Prázdniny u babičky
Časopis Varecha v piatok 1. augusta 2014 v denníku Pravda.

Šéfkuchár Jaroslav Žídek: Teším sa, keď mi uvarí manželka
Získal 3x ocenenie Gurmán Award – kuchár roka, je majiteľom a zároveň šéfkuchárom reštaurácie Albrecht, môžete ho vidieť na obrazovke a vydal už tri kuchárske knihy – Jaroslav Žídek.

Jablková pita
Syn sa chystal striekať chardonnay v hone Ingle. Musel som sa poponáhľať. V strede hektárovej vinice pri kamenici rastie statná letná jabloň. Má veľké tvrdé plody s ružovými škvrnkami.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 29/2014: Prázdniny u babičky Prázdniny u babičky
Časopis Varecha v piatok 1. augusta 2014 v denníku Pravda.


TOPlist