Rýchlá jablková štrúdľa

rebeka360 - fotkarebeka360, 21. novembra 2014
Rýchlá  jablková štrúdľa
Foto: rebeka360
3
porcie

Suroviny

35 dkg
1/2 ks
1 téglik
1 ks
 štipka




Postup

  1. 1

    Vypracujeme cesto ,ktoré necháme odpočinúť aspoň 30minút. Rozdelíme si ho na 3 bochníčky,ktoré rozvaľkáme a naplníme jablkami,makom,škoricou,orechami,.....podľa chuti. Pečieme na vymastenom plechu pri 180stupňoch.

    Rýchlá  jablková štrúdľa - obrázok 1

Diskusia k receptu

ariela6
krasne si napiekla tiež robim podobnu je dobra a rychla tato štrudla
finczi
Chutné štrúdle! Hneď by som si dala na raňajky. Aj ja mám podobný recept, zatiaľ som robila šatôčky so slivkovým lekvárom, len do ,,môjho" cesta nedávam vajce.
marienka44
@Rebeka360 ,aj aj som dnes piekla podobné valkané štrúdle, recept pochádza z časopisu Báječná žena. Rozdiel je v tom, ze ja som požila hladkú múku, soľ, 1 vajce a šlahačkovú smotanu 33%-nú. Tak isto mám 3 kusy, 2 makové a jednu len s opraženou strúhankou s orechami a s jablkami.
marienka44
@Rebeka360 , ešte doplním, že cesto bolo vláčne, dobre sa s ním pracovalo a na tenko sa dalo vyvaľkať. Aspoň som si tak nenašpinila v kuchyni, ako keď robím ťahanú štrúdlu. Robila som to prvýkrát v živote, takto vaľkanú štrúdlu. Ak sa mi podarí, dám sem záber. Tvoja vyzerá lepšie ako moja, lebo ja mám tie štrúdle tenšie v priemere. :-)Recept ukladám do KK.
akeber
Vaľkaná štrúdľa, kto by ju nemal rád? robievam podobnú len sa tak za ňou zapráši :-) predpokladám že aj u vás je už dávno spapkaná... vydarila sa ti na 5 * @miruska388 do štrúdľového cesta sa nedáva ani jedno ani druhé.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia