Jarná plnená tortilla

Autor receptu: michalina

Vynikajúci ľahký jarný obed :) mňam mňam

Postup

  1. Kuracie mäso si nakrájame na rezančeky. K mäsu pridáme sojovú omáčku, bylinkovú soľ a čierne mleté korenie. Všetko spolu dobre premiešame. Ak máme čas lepšie je nechať odležať v chladničke najlepšie 24 hodín. Ak máme nedostatok času tak môžeme robiť hneď.
  2. Cibuľu si nakrájame na rezance a opražíme ju na olivovom oleji. K cibuli pridáme naložené kuracie mäsko. Po asi 8 minútach pridáme pasírované paradajky, mrazenú zeleninu, mrkvu pokrájanu na polokolieska, papriku nakrájanú na rezance, kukuricu a jarnú cibuľku. Celú zmes okoreníme bylinkovou soľou, čiernym korením, chilli a poprípade ešte pridáme sojovú omáčku. Všetko podlejeme trochou vody a dusíme do mäkka. (Ja mam rada zeleninku chrumkavú čize som dusila len chvílku)
  3. Pripravíme si smotanový drezing s jarnou cibuľkou. Smotanu si ochutíme bylinkovou soľou, čiernym mletým korením a chili. K smotane pridáme nakrájanú jarnú cibuľku a drezing dáme do chladničky.
  4. Tortilu si môžeme pripraviť podľa ľubovoľného receptu. Ak nemáme dostatok času použijeme tortilly z obchodu.
  5. Pred podávaním si tortilu ohrejeme v mikrovlnke. Na tortilu navrstvíme mäsovú zmes a zvynieme. (Môžeme posypať strúhaným syrom-podľa chuti). Tortilu podávame s drezingom. Dobrú chuť.