Jahodové falošné tiramisu (fotorecept)
Autor receptu: lucylee
Recept Kamily Magálovej z jej relácie. Úžasne chutí a je veľmi osviežujúci.
Postup
- Jahôdky si očistíme a umyjeme.
- Tvaroh si vymiešame s cukrom a vanilkovým cukrom. Ja som použila domáci.
- Šľahačky vyšľaháme dotuha a zmiešame s tvarohovým krémom.
- Uvaríme si silnú čiernu kávu a prilejem do nej rum. Piškóty namáčame v káve a ukladáme na plech.
- Na ne poukladáme vrstvu jahôd.
- A vrstvu šľahačky s tvarohom.
- Postup ešte raz zopakujeme a navrch poukladáme nakrájané jahody.
- Prikryjeme fóliou a necháme aspoň 12 hodín v chladničke odležať. My sme podávali ozdobené lístkom medovky.