Jahodové falošné tiramisu (fotorecept)

Autor receptu: lucylee

Recept Kamily Magálovej z jej relácie. Úžasne chutí a je veľmi osviežujúci.

Suroviny

Postup

  1. Jahôdky si očistíme a umyjeme.
  2. Tvaroh si vymiešame s cukrom a vanilkovým cukrom. Ja som použila domáci.
  3. Šľahačky vyšľaháme dotuha a zmiešame s tvarohovým krémom.
  4. Uvaríme si silnú čiernu kávu a prilejem do nej rum. Piškóty namáčame v káve a ukladáme na plech.
  5. Na ne poukladáme vrstvu jahôd.
  6. A vrstvu šľahačky s tvarohom.
  7. Postup ešte raz zopakujeme a navrch poukladáme nakrájané jahody.
  8. Prikryjeme fóliou a necháme aspoň 12 hodín v chladničke odležať. My sme podávali ozdobené lístkom medovky.