Jahodová Bublanina

Jahodová Bublanina
Foto: iva1238
iva1238Iva1238, recept pridal: 5. júna 2011 9:54Ďalšie jeho recepty

Suroviny

15
porcií
10
minút
príprava
20-25
minút
na 180 °C

Postup prípravy receptu

1

Suroviny spolu zmiešame a vylejeme na vopred pripravenú plech (vymastený a pomúčený). Pokladieme ovocie. Dáme piecť na 180° na 20 - 25 minút.Po upečení popsypeme práškovým cukrom.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • emilly55, 6. júna 2011 o 11:40
    S takým pomocníkom sa to pečie:))


  • diabambulka, 6. júna 2011 o 12:42
    to je krásny pomocník :-)))


  • dogagador, 6. júna 2011 o 16:50
    jej, prave som robila bublaninu a davala som ananas a marhule


  • sailero, 12. júna 2011 o 06:50
    BUBLANINA= s kazdym ovocim je MNAMKOVA.


  • dorisa, 19. júla 2011 o 18:26
    Bublaniny milujem. Zlaté bábo.


  • 3sandra3, 4. júna 2012 o 21:03
    aký krásny pomocník


  • marika9, 9. júna 2012 o 08:24
    nemá byť v tej bublanine aj mlieko? Práve ju robím a cesto mám husté, že mi ho ledva mixér utiahne.


  • majkabajka, 6. apríla 2014 o 14:25
    Súhlasím s marika9...cesto je prihusté, musela som pridať ešte jedno vajíčko a vlažnú vodu. Ale vyzerá, že bublanina sa podarí..



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Medovníková chalúpka v rozprávkovom lese
- Inzercia -
Medovníková chalúpka sa skrýva v lese. A viete, že aj vy v kuchyni môžete takéto rozprávkové lesy chrániť? Celkom jednoducho – správnymi surovinami, ktoré pri varení používame.

Rúra na pečenie: Nie je už len obyčajná pec
Vianoce – obdobie, kedy naše rúry na pečenie nemajú čas na oddych, sa pomaly blížia. Ak uvažujete o kúpe novej rúry, pomôžeme vám článkom, v ktorom si prečítate, aké parametre si máte pri ich výbere všímať, aby vám to dobre pieklo.

Prvá adminka Varechy Sandra: Varecha bola pre mňa obrovská škola
Prvá adminka Varechy Sandra Bombošová spomína na začiatky Varechy, obľúbené recepty a prezradila nám tiež, čo jej práca vo Varecha.sk dala.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 43/2014: Slovensko na tanieri (3) Slovensko na tanieri (3)
Časopis Varecha v piatok 24. októbra v denníku Pravda.


TOPlist