Jahodová Bublanina

Jahodová Bublanina
Foto: iva1238
iva1238Iva1238, recept pridal: 5. júna 2011 9:54Ďalšie jeho recepty

Suroviny

15
porcií
10
minút
príprava
20-25
minút
na 180 °C

Postup prípravy receptu

1

Suroviny spolu zmiešame a vylejeme na vopred pripravenú plech (vymastený a pomúčený). Pokladieme ovocie. Dáme piecť na 180° na 20 - 25 minút.Po upečení popsypeme práškovým cukrom.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • emilly55, 6. júna 2011 o 11:40
    S takým pomocníkom sa to pečie:))


  • diabambulka, 6. júna 2011 o 12:42
    to je krásny pomocník :-)))


  • dogagador, 6. júna 2011 o 16:50
    jej, prave som robila bublaninu a davala som ananas a marhule


  • sailero, 12. júna 2011 o 06:50
    BUBLANINA= s kazdym ovocim je MNAMKOVA.


  • dorisa, 19. júla 2011 o 18:26
    Bublaniny milujem. Zlaté bábo.


  • 3sandra3, 4. júna 2012 o 21:03
    aký krásny pomocník


  • marika9, 9. júna 2012 o 08:24
    nemá byť v tej bublanine aj mlieko? Práve ju robím a cesto mám husté, že mi ho ledva mixér utiahne.


  • majkabajka, 6. apríla 2014 o 14:25
    Súhlasím s marika9...cesto je prihusté, musela som pridať ešte jedno vajíčko a vlažnú vodu. Ale vyzerá, že bublanina sa podarí..



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Nebojte sa byliniek
Vy starší, len si spomeňte. Akými bylinkami voňala vaša záhrada pred polstoročím? Aké čerstvé rastlinky sa vtedy používali vo vašej kuchyni?

Slovenské gastronomické poklady
(2. časť)

Poznáte Zaručené tradičné špeciality zo Slovenska? Obohacujú náš každodenný jedálny lístok, no vieme o nich málo. Prečítajte si zaujímavosti o týchto potravinách.

Bonduelle Vapeur, zelenina upravená na pare!
- Inzercia -
Zelenina pri skladovaní stráca vitamíny. BONDUELLE Vapeur je skvelou voľbou pre tých z vás, ktorí chcú mať kvalitnú a chrumkavú zeleninu vždy po ruke.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 18/2015: Poklady slovenskej kuchyne Poklady slovenskej kuchyne
Časopis Varecha vo štvrtok 30. apríla v denníku Pravda.


TOPlist