Jahodová Bublanina

Jahodová Bublanina
Foto: iva1238
iva1238Iva1238, recept pridal: 5. júna 2011 9:54Ďalšie jeho recepty

Suroviny

15
porcií
10
minút
príprava
20-25
minút
na 180 °C

Postup prípravy receptu

1

Suroviny spolu zmiešame a vylejeme na vopred pripravenú plech (vymastený a pomúčený). Pokladieme ovocie. Dáme piecť na 180° na 20 - 25 minút.Po upečení popsypeme práškovým cukrom.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • emilly55, 6. júna 2011 o 11:40
    S takým pomocníkom sa to pečie:))


  • diabambulka, 6. júna 2011 o 12:42
    to je krásny pomocník :-)))


  • dogagador, 6. júna 2011 o 16:50
    jej, prave som robila bublaninu a davala som ananas a marhule


  • sailero, 12. júna 2011 o 06:50
    BUBLANINA= s kazdym ovocim je MNAMKOVA.


  • dorisa, 19. júla 2011 o 18:26
    Bublaniny milujem. Zlaté bábo.


  • 3sandra3, 4. júna 2012 o 21:03
    aký krásny pomocník


  • marika9, 9. júna 2012 o 08:24
    nemá byť v tej bublanine aj mlieko? Práve ju robím a cesto mám husté, že mi ho ledva mixér utiahne.


  • majkabajka, 6. apríla 2014 o 14:25
    Súhlasím s marika9...cesto je prihusté, musela som pridať ešte jedno vajíčko a vlažnú vodu. Ale vyzerá, že bublanina sa podarí..



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Tlučková vám dá posledný diktát. Na konci vás čaká prekvapenie
- Inzercia -
Naposledy v tomto roku sa môžete vrátiť do virtuálnej triedy, ktorej vládne Zuzana Tlučková. Prísna pedagogička aj v posledných predvianočných dňoch rozčúlená opravuje diktáty.

Jablkový bioperník
Opäť sa začala teplá zima. Príroda trpí a ľudia v poltopánkach sa túlajú lesnými cestičkami.

Šéfkuchár Miroslav Milučký: Ľudia sa radi s jedlom na tanieri hrajú
Ak chcete zažiť gastronomický zážitok v pokojnej atmosfére, zakúsiť noblesu a genius loci starej Bratislavy, určite navštívte Francúzsku reštauráciu v bratislavskom Hoteli Devín. Kulinárske špeciality od šéfkuchára Miroslava Milučkého vám v nej pohladia všetky zmysly.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 52/2014: Silvestrovské menu Silvestrovské menu
Časopis Varecha v sobotu 27. decembra v denníku Pravda.


TOPlist