Jablková detská výživa

varechovnaVarechovna, 42 ročná žena, Bratislava, recept pridala: 22. októbra 2009 17:55Ďalšie jej recepty

zavárame odušu.....

Suroviny


Postup prípravy receptu

1

Očistené jablká,vodu,vanilkový a kryštálový cukor varíme kým sa jablká nerozvaria. Hotovú zmes rozmixujeme,naplníme do pohárov a zavaríme(sterilizujeme).



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • sjuz, 26. marca 2010 o 19:02
    Pre malé detičky a v rámci zdravej výživy dávam bez cukru absolútne...:)
    A jablká nerozváram, ale rozmixujem, a chvíľu povarím a sterilizujem len kým chytí viečko...uchová s viac vitamínov.



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Červená grilovačka
Grilovanie (vraj) umožňuje šetrnejšiu prípravu potravín ako klasické vyprážanie alebo pečenie.

Šéfkuchár Oldřich Sahajdák: Chceme mať reštauráciu plnú spokojných ľudí
Pražská reštaurácia La Degustation Bohême Bourgeoise, v ktorej je šéfkuchárom a spolumajiteľom Oldřich Sahajdák, získala Michelinovu hviezdu prvý krát v roku 2012 a od tej doby si prestížne ocenenie každý rok obhájila.

Degustačný šalátik
Počiatkom leta bola v Bratislave opäť vínna slávnosť. V interhoteli na Tehelnom poli sa uskutočnil 14. ročník Trunkfestu.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 31/2015: Letné dezerty Letné dezerty
Časopis Varecha v piatok 31. júla v denníku Pravda.


TOPlist