Jablková detská výživa

varechovnaVarechovna, 42 ročná žena, Bratislava, recept pridala: 22. októbra 2009 17:55Ďalšie jej recepty

zavárame odušu.....

Suroviny


Postup prípravy receptu

1

Očistené jablká,vodu,vanilkový a kryštálový cukor varíme kým sa jablká nerozvaria. Hotovú zmes rozmixujeme,naplníme do pohárov a zavaríme(sterilizujeme).



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • sjuz, 26. marca 2010 o 19:02
    Pre malé detičky a v rámci zdravej výživy dávam bez cukru absolútne...:)
    A jablká nerozváram, ale rozmixujem, a chvíľu povarím a sterilizujem len kým chytí viečko...uchová s viac vitamínov.



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Šéfkuchár Carl Gillain: Keď chcete jedlom zaujať, musíte trochu šokovať
Hoci má len 29 rokov, jeho reštaurácia L’Agathopéde v belgickom Namur získala skvelé hodnotenie v európskom gurmánskom bedekri Gault & Millau.

Sicílska zelenina
Dlhé roky Jožko s Luciou nevytiahli nohy z domu. Stavali chalupu, poctivo obrábali vinice, starali sa o deti.

Zmrzlinový pohár nie je len zmrzlina v pohári
Hýriaci farbami v parádnom sklenenom objatí: zopár kopčekov zmrzliny ozdobených šľahačkou, polevou a na vrchu korunovaný čerešničkou. V cukrárni mu nikto neodolá a pozná ho každé dieťa: zmrzlinový pohár.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 35/2015: Liptovská kuchyňa Liptovská kuchyňa
Časopis Varecha v piatok 28. augusta v denníku Pravda.


TOPlist