Indiánske rezy

Autor receptu: vierik

Receptík mám dlhšiu dobu,pečiem ho väčšinou keď mám zvyšné bielka.

40-50 minút
príprava

Suroviny

Postup

  1. Urobíme si tmavú piškótu klasickým spôsobom,samozrejme aj 5 PL práškový cukor.Upečieme,necháme vychladnúť a potrieme džemom.
  2. Bielka s kryštálovým cukrom uvaríme nad parou do tuha.(Tak ako do šamrónov) Občas premiešame a necháme vychladnúť.Keď je vychladnutý natrieme na piškótu.
  3. Polevu si urobíme takto:zrnkovú kávu zalejeme vriacou vodou,pridáme kryštálový cukor a uvaríme sirup.Do toho dáme kakao,premiešame,odstavíme a pridáme maslo.Ešte teplé rovnomerne natrieme na sneh,nesmie vychladnúť lebo by sa zle rozotierala.