Hydinový tanier so syrom a hruškou

Vladimír Greguška
šéfkuchár hotela Mních v Bobrovci, 2. novembra 2011
Hydinový tanier so syrom a hruškou
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
15 minút
príprava
5 minút
tepelná úprava

Suroviny

400 g
125 g
200 g
100 g
100 g
100 g
200 g
2 PL




Postup

  1. 1

    Cherry paradajky, hrozno, rukolu, šalát frissé očistíme. Pridáme hrušku a nivu, spolu dochutíme tzatzikmi, octom a olivovým olejom, zľahka premiešame.

  2. 2

    Morčacie prsia nakrájané na rezančeky restujeme na panvici, hotové poukladáme na šalát.

Diskusia k receptu

miloss2
Dnes som robil,,výborný recept,namiesto morčacích som dal kuracie prsia,je uložený v kk,výborný letný obed.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia