Huspenina
Huspenina teraz aj s údeným mäsom (fotorecept)
Autor receptu: izabella929
U nás veľmi obľúbená huspenina a robím ju len s čerstvého mäsa, teraz som pridala aj údené rebrá, jej chuť je intenzívnejšia ako z čerstvého mäsa.
8 porcií |
10 minút príprava |
250 minút tepelná úprava |
Postup
- Mäso som umyla a vložila do hrnca, zaliala som ho studenou vodou.
- Pridala som očistenú, umytú zeleninu, cibuľu a cesnak, bobkové listy a celé čierne korenie, položila na sporák a na slabom plameni nechala variť 4 hod.
- Keď bolo mäso mäkké, vybrala som ho na dosku a polievku som precedila cez husté sitko.
- Mäso som nakrájala na malé kúsky a vložila som ich do pripravených misiek
- a zaliala som ich polievkou. Nechala som ich vychladiť na stole a potom som ich uložila do chladničky.
- Prajem vám dobrú chuť