Huspenina

Huspenina teraz aj s údeným mäsom (fotorecept)

Autor receptu: izabella929

U nás veľmi obľúbená huspenina a robím ju len s čerstvého mäsa, teraz som pridala aj údené rebrá, jej chuť je intenzívnejšia ako z čerstvého mäsa.

8
porcií
10 minút
príprava
250 minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. Mäso som umyla a vložila do hrnca, zaliala som ho studenou vodou.
  2. Pridala som očistenú, umytú zeleninu, cibuľu a cesnak, bobkové listy a celé čierne korenie, položila na sporák a na slabom plameni nechala variť 4 hod.
  3. Keď bolo mäso mäkké, vybrala som ho na dosku a polievku som precedila cez husté sitko.
  4. Mäso som nakrájala na malé kúsky a vložila som ich do pripravených misiek
  5. a zaliala som ich polievkou. Nechala som ich vychladiť na stole a potom som ich uložila do chladničky.
  6. Prajem vám dobrú chuť