Hubové halušky s vajcami

redakcia - fotkaredakcia, 27. júla 2009

Suroviny

350 g
2 ks
125 g
280 ml
650 g




Postup

  1. 1

    V slanej vode uvarené fliačky dobre prepláchneme studenou vodou a necháme odtiecť. Čerstvé huby opražíme na jednej časti tuku alebo sušené huby uvaríme domäkka.

  2. 2

    Jednu polovicu rozpusteného tuku vlejeme do odtečených cestovín, pridáme pripravené huby, soľ, korenie a mletý kvet, polovičnú dávku vajec, ktoré sme rozšľahali v polovičke mlieka a všetko dobre premiešame.

  3. 3

    Druhou polovicou tuku vymastíme plech, naplníme ho pripravenými fliačkami a necháme pomaly piecť.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia