Hŕstková polievka

Hŕstková polievka racio

Autor receptu: podravka

Rýchla a jednoduchá príprava zaručuje jedine úspech. Zmes na hŕstkovú polievku racio nie je potrebné pred varením namáčať.

10
porcií
30 minút
príprava

Suroviny

Postup

  1. Nakrájanú alebo nastrúhanú koreninovú zeleninu orestujeme na masle.
  2. Pridáme zmes na hŕstku, zalejeme vodou, pridáme celú cibuľu, strúčiky cesnaku a všetko pomaly varíme do zmäknutia strukovín.
  3. Pred koncom ochutíme vegetou, podľa potreby osolíme, vložíme do polievky na kocky nakrájané zemiaky a dovaríme.
  4. Podávanie: Ozdobíme petržlenovou vňaťou a hneď podávame.
  5. Malé tajomstvo: Zmes na hŕstkovú polievku racio nemusíme pred varením namáčať. Pre ešte lepšiu chuť, polievku dochutíme Podravka zeleninovým bujónom.