Hŕstková polievka
Hŕstková polievka racio
Autor receptu: podravka
Rýchla a jednoduchá príprava zaručuje jedine úspech. Zmes na hŕstkovú polievku racio nie je potrebné pred varením namáčať.
10 porcií |
30 minút príprava |
Postup
- Nakrájanú alebo nastrúhanú koreninovú zeleninu orestujeme na masle.
- Pridáme zmes na hŕstku, zalejeme vodou, pridáme celú cibuľu, strúčiky cesnaku a všetko pomaly varíme do zmäknutia strukovín.
- Pred koncom ochutíme vegetou, podľa potreby osolíme, vložíme do polievky na kocky nakrájané zemiaky a dovaríme.
- Podávanie: Ozdobíme petržlenovou vňaťou a hneď podávame.
- Malé tajomstvo: Zmes na hŕstkovú polievku racio nemusíme pred varením namáčať. Pre ešte lepšiu chuť, polievku dochutíme Podravka zeleninovým bujónom.