Hroznová štrúdľa

Hroznová štrúdľa
Foto: janette25
janette25Janette25, recept pridal: 14. septembra 2012 19:23Ďalšie jeho recepty

Suroviny

12
porcií
30
minút
príprava
60
minút
na 180 °C

Postup prípravy receptu

1

Na cesto roztopíme 20g hery,zmiešame s múkou,soľou,2pl oleja,1balíčkom vanilínového cukru a 150ml vlažnej vody.Vymiešame cesto.Potrieme zvyšným olejom a necháme odležať 60 min pri izbovej teplote.

2

Umyjeme hrozno a odthráme bobule.Tvaroh,žľtok a zvyšný vanilínový cukor vymiešame.Cesto rozválkame na obdľžnik,posypeme strúhankou,pridáme plnku a poukladáme hrozno.Zatočíme do rolády.

3

Štrúdlu dáme na plech vyložený papierom a pečieme.Chvíľu pred dopečením potrieme zvyšným maslom.Po vychladnutí posypeme práškovým cukrom.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu

Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Recept je v kategóriach:

Magazín

Jablkový bioperník
Opäť sa začala teplá zima. Príroda trpí a ľudia v poltopánkach sa túlajú lesnými cestičkami.

Šéfkuchár Miroslav Milučký: Ľudia sa radi s jedlom na tanieri hrajú
Ak chcete zažiť gastronomický zážitok v pokojnej atmosfére, zakúsiť noblesu a genius loci starej Bratislavy, určite navštívte Francúzsku reštauráciu v bratislavskom Hoteli Devín. Kulinárske špeciality od šéfkuchára Miroslava Milučkého vám v nej pohladia všetky zmysly.

Magnesia Red vo vás prebudí silu
Kto by nemiloval podmanivú a energizujúcu chuť červeného ovocia? Teraz si tento skvelý zážitok môžete vychutnať vďaka novej minerálnej vode Magnesia Red s unikátnou kombináciou prírodného horčíka a šťavy z červeného ovocia. Či už si zvolíte Magnesia Red grapefruit, jahoda, malina alebo červená ríbezľa, každá z nich vás uchváti a prebudí vo vás skrytú životnú silu.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 52/2014: Silvestrovské menu Silvestrovské menu
Časopis Varecha v sobotu 27. decembra v denníku Pravda.


TOPlist