Hroznová štrúdľa

Hroznová štrúdľa
Foto: janette25
janette25Janette25, recept pridal: 14. septembra 2012 19:23Ďalšie jeho recepty

Suroviny

12
porcií
30
minút
príprava
60
minút
na 180 °C

Postup prípravy receptu

1

Na cesto roztopíme 20g hery,zmiešame s múkou,soľou,2pl oleja,1balíčkom vanilínového cukru a 150ml vlažnej vody.Vymiešame cesto.Potrieme zvyšným olejom a necháme odležať 60 min pri izbovej teplote.

2

Umyjeme hrozno a odthráme bobule.Tvaroh,žľtok a zvyšný vanilínový cukor vymiešame.Cesto rozválkame na obdľžnik,posypeme strúhankou,pridáme plnku a poukladáme hrozno.Zatočíme do rolády.

3

Štrúdlu dáme na plech vyložený papierom a pečieme.Chvíľu pred dopečením potrieme zvyšným maslom.Po vychladnutí posypeme práškovým cukrom.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu

Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Recept je v kategóriach:

Magazín

Bonduelle Vapeur, zelenina upravená na pare!
- Inzercia -
Zelenina pri skladovaní stráca vitamíny. BONDUELLE Vapeur je skvelou voľbou pre tých z vás, ktorí chcú mať kvalitnú a chrumkavú zeleninu vždy po ruke.

Morčacie rolky
Už po šestnásty raz sa v Hotelovej akadémii v Piešťanoch nedávno uskutočnila medzinárodná súťaž mladých somelierov. Dva tucty vedomostne nabitých

Diétna paradajková
Šesť pôstnych týždňov pominulo. Prichádzajú veľkonočné sviatky. Zelený štvrtok, Veľký piatok, Biela sobota, Veľkonočná nedeľa.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 17/2015: Varíme pre oslávenca Varíme pre oslávenca
Časopis Varecha v piatok 24. apríla v denníku Pravda.


TOPlist