Hroznová štrúdľa

Hroznová štrúdľa
Foto: janette25
janette25Janette25, recept pridal: 14. septembra 2012 19:23Ďalšie jeho recepty

Suroviny

12
porcií
30
minút
príprava
60
minút
na 180 °C

Postup prípravy receptu

Na cesto roztopíme 20g hery,zmiešame s múkou,soľou,2pl oleja,1balíčkom vanilínového cukru a 150ml vlažnej vody.Vymiešame cesto.Potrieme zvyšným olejom a necháme odležať 60 min pri izbovej teplote.

Umyjeme hrozno a odthráme bobule.Tvaroh,žľtok a zvyšný vanilínový cukor vymiešame.Cesto rozválkame na obdľžnik,posypeme strúhankou,pridáme plnku a poukladáme hrozno.Zatočíme do rolády.

Štrúdlu dáme na plech vyložený papierom a pečieme.Chvíľu pred dopečením potrieme zvyšným maslom.Po vychladnutí posypeme práškovým cukrom.



Páči sa ti tento recept?
Fejsbukni
Z technických príčin je momentálne hviezdičkovanie receptov nedostupné. Pokiaľ chcete vyjadriť, že sa vám recept páči, lajknite ho zatiaľ na facebooku, alebo napíšte komentár do diskusie. Vaša Varecha.sk



Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

2 komentáre k receptu
  • izabella929, 14. septembra 2012 o 22:23
    je veru výborná, robievam ju.-)))


  • 3sandra3, 14. septembra 2012 o 22:52
    jooj,, chutná štrúdlička ..



Pridaj komentár:

Prihlás sa prezývkou z Varecha.sk alebo Nápady.Pravda.sk:



Nemáš registráciu na Varecha.sk alebo Nápady.Pravda.sk? Registrácia

Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Recept je v kategóriach:

Aktuálne súťaže

Vyhodnotenie súťaže o najkrajšiu kraslicu
Prezrite si TOP 10 kraslíc, ktoré sa vám najviac páčili.

SÚŤAŽ: Nie je želatína ako želatína! + VÝSLEDKY SÚŤAŽE
Veľká noc je náročným obdobím pre každú gazdinku. Dr.Oetker má teraz pre vás dvoch pomocníkov, s ktorými budú vaše jedlá ozdobou sviatočného stola.

TOP 15 - Najlepšie recepty mesiaca marec 2014
Najlepšie recepty mesiaca marec. Pozrite si TOP 15 receptov, ktoré sa vám najviac páčili.


Magazín

Veľkonočný jazyk
Hovädzí jazyk, údený i neúdený, je veľká pochúťka. Môžete ho konzumovať „len tak“, uvarený a nakrájaný, s cviklou, čerstvým chrenom, duseným medvedím cesnakom alebo červenou kapustou.

Veľká noc v Egypte
Zahraniční Varecháči píšu o tom, ako sa oslavujú veľkonočné sviatky v ich krajine. Náš seriál uzatvára Janaalizibolenova z Egypta.

Veľká noc v Nemecku
Zahraniční Varecháči píšu o tom, ako sa oslavujú veľkonočné sviatky v ich krajine. Dnes Elixir z Nemecka.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 17/2014: Morka na tanieri Morka na tanieri
Časopis Varecha vo piatok 25. apríla 2014 v denníku Pravda.


TOPlist