Hrnčekový kokosový koláč

Hrnčekový kokosový koláč
Foto: ejiku
ejikuEjiku, recept pridal: 21. augusta 2011 15:57Ďalšie jeho recepty

Rýchly a jednoduchy.

Suroviny

4-6
porcie
20
minút
príprava
20
minút
na 200 °C

Postup prípravy receptu

1

Celé vajíčká rozšľaháme,pridáme práškový cukor,olej,mlieko a múku s práškom do pečiva. Vylejeme na vymastený plech, posypeme strúhaným kokosom a práškovým cukrom, a pečieme na 200°C - 20 minút.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasoval 1 človek (5,0 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • evanaaa, 21. augusta 2011 o 18:40
    Vypadá dobre, ale nie je suchý? Mxslela som, že kokos ide aj do cesta, možno by to šlo, časť múky ním nahradiť, mal by viac kokosovú chuť.


  • lubjak, 21. augusta 2011 o 19:02
    velmi sa mi paci,vyskusam


  • ejiku, 21. augusta 2011 o 19:04
    Ahoj evenaaa!
    Nie je to suchý. Kokos neide do cesta,ale je taká verzia, že do spodnej časti plechu dajú kokos a cukru.A vyleje sa nato cesto,potom zase kokos a cukor.Ale treba vyskúšať dať do cesta kokos.Určite bude dobrý.


  • zdezda, 21. augusta 2011 o 20:35
    veľmi rada pečiem hrnčekové koláče, tvoj si ukladám medzi ostatné, ktoré označujem ako koláče - rýchlovka, vyzerá chutne :-)


  • bogar, 21. augusta 2011 o 20:46
    vyzera dobre len ja kokos nemusim cim by sa dal nahradit ? :) mate napady zienky ???


  • 3sandra3, 21. augusta 2011 o 21:25
    mne sa tiež páči... ukladám si do kk


  • renama, 22. augusta 2011 o 08:50
    treba vyšľahať šlahačom, či stačí ručne? Ukladám do KK


  • ejiku, 22. augusta 2011 o 11:46
    Ahoj bogar!
    mleté orechy,alebo čo máš rada.
    Ahoj renama!
    stačí ručne,ale s elektrickým bude vzdušnejší.


  • marienka44, 22. augusta 2011 o 11:51
    @Ejiku ,na obrazku to vyzera, ako keby bol kokos navrchu. Netreba zakusok vyklopit po upeceni a spodok s kokosom pride navrch?


  • ejiku, 22. augusta 2011 o 22:25
    Ahoj marienka44!
    Nie,netreba vyklopiť.


  • dorisa, 19. septembra 2011 o 21:08
    Krasny koláčik...


  • fitness, 12. februára 2012 o 18:32
    Krásny koláčik určite vyskušam :)


  • mariaklara, 2. mája 2012 o 12:43
    Ukladám.


  • anicka1991, 1. marca 2015 o 11:45
    Je skvely kolac na vrch som dala nakajane broskine z pohara a ket bol peceny tak jemnucko polala zo stavu z broskin a posipala praskovim cukrom moj sa hnet dal po nom neni suchi



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Nebojte sa byliniek
Vy starší, len si spomeňte. Akými bylinkami voňala vaša záhrada pred polstoročím? Aké čerstvé rastlinky sa vtedy používali vo vašej kuchyni?

Slovenské gastronomické poklady
(2. časť)

Poznáte Zaručené tradičné špeciality zo Slovenska? Obohacujú náš každodenný jedálny lístok, no vieme o nich málo. Prečítajte si zaujímavosti o týchto potravinách.

Bonduelle Vapeur, zelenina upravená na pare!
- Inzercia -
Zelenina pri skladovaní stráca vitamíny. BONDUELLE Vapeur je skvelou voľbou pre tých z vás, ktorí chcú mať kvalitnú a chrumkavú zeleninu vždy po ruke.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 18/2015: Poklady slovenskej kuchyne Poklady slovenskej kuchyne
Časopis Varecha vo štvrtok 30. apríla v denníku Pravda.


TOPlist