Hrnčekový kokosový koláč

Hrnčekový kokosový koláč
Foto: ejiku
ejikuEjiku, 45 ročná žena, recept pridala: 21. augusta 2011 15:57Ďalšie jej recepty

Rýchly a jednoduchy.

Suroviny

4-6
porcie
20
minút
príprava
20
minút
na 200 °C

Postup prípravy receptu

1

Celé vajíčká rozšľaháme,pridáme práškový cukor,olej,mlieko a múku s práškom do pečiva. Vylejeme na vymastený plech, posypeme strúhaným kokosom a práškovým cukrom, a pečieme na 200°C - 20 minút.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasoval 1 človek (5,0 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • evanaaa, 21. augusta 2011 o 18:40
    Vypadá dobre, ale nie je suchý? Mxslela som, že kokos ide aj do cesta, možno by to šlo, časť múky ním nahradiť, mal by viac kokosovú chuť.


  • lubjak, 21. augusta 2011 o 19:02
    velmi sa mi paci,vyskusam


  • ejiku, 21. augusta 2011 o 19:04
    Ahoj evenaaa!
    Nie je to suchý. Kokos neide do cesta,ale je taká verzia, že do spodnej časti plechu dajú kokos a cukru.A vyleje sa nato cesto,potom zase kokos a cukor.Ale treba vyskúšať dať do cesta kokos.Určite bude dobrý.


  • zdezda, 21. augusta 2011 o 20:35
    veľmi rada pečiem hrnčekové koláče, tvoj si ukladám medzi ostatné, ktoré označujem ako koláče - rýchlovka, vyzerá chutne :-)


  • bogar, 21. augusta 2011 o 20:46
    vyzera dobre len ja kokos nemusim cim by sa dal nahradit ? :) mate napady zienky ???


  • 3sandra3, 21. augusta 2011 o 21:25
    mne sa tiež páči... ukladám si do kk


  • renama, 22. augusta 2011 o 08:50
    treba vyšľahať šlahačom, či stačí ručne? Ukladám do KK


  • ejiku, 22. augusta 2011 o 11:46
    Ahoj bogar!
    mleté orechy,alebo čo máš rada.
    Ahoj renama!
    stačí ručne,ale s elektrickým bude vzdušnejší.


  • marienka44, 22. augusta 2011 o 11:51
    @Ejiku ,na obrazku to vyzera, ako keby bol kokos navrchu. Netreba zakusok vyklopit po upeceni a spodok s kokosom pride navrch?


  • ejiku, 22. augusta 2011 o 22:25
    Ahoj marienka44!
    Nie,netreba vyklopiť.


  • dorisa, 19. septembra 2011 o 21:08
    Krasny koláčik...


  • fitness, 12. februára 2012 o 18:32
    Krásny koláčik určite vyskušam :)


  • mariaklara, 2. mája 2012 o 12:43
    Ukladám.


  • anicka1991, 1. marca 2015 o 11:45
    Je skvely kolac na vrch som dala nakajane broskine z pohara a ket bol peceny tak jemnucko polala zo stavu z broskin a posipala praskovim cukrom moj sa hnet dal po nom neni suchi



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Modranské rakvičky
Nebojte sa, nepôjdeme na kar. „Po rozum“ pôjdeme do kuchyne Aničky Horáčkovej do Sudoměříc.

Červená grilovačka
Grilovanie (vraj) umožňuje šetrnejšiu prípravu potravín ako klasické vyprážanie alebo pečenie.

Šéfkuchár Oldřich Sahajdák: Chceme mať reštauráciu plnú spokojných ľudí
Pražská reštaurácia La Degustation Bohême Bourgeoise, v ktorej je šéfkuchárom a spolumajiteľom Oldřich Sahajdák, získala Michelinovu hviezdu prvý krát v roku 2012 a od tej doby si prestížne ocenenie každý rok obhájila.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 32/2015: Kuracina Kuracina
Časopis Varecha v piatok 7. júla v denníku Pravda.


TOPlist