Hrnčekový kokosový koláč

Hrnčekový kokosový koláč
Foto: ejiku
ejikuEjiku, recept pridal: 21. augusta 2011 15:57Ďalšie jeho recepty

Rýchly a jednoduchy.

Suroviny

4-6
porcie
20
minút
príprava
20
minút
na 200 °C

Postup prípravy receptu

Celé vajíčká rozšľaháme,pridáme práškový cukor,olej,mlieko a múku s práškom do pečiva. Vylejeme na vymastený plech, posypeme strúhaným kokosom a práškovým cukrom, a pečieme na 200°C - 20 minút.



Páči sa ti tento recept?
Fejsbukni
Z technických príčin je momentálne hviezdičkovanie receptov nedostupné. Pokiaľ chcete vyjadriť, že sa vám recept páči, lajknite ho zatiaľ na facebooku, alebo napíšte komentár do diskusie. Vaša Varecha.sk



Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

13 komentárov k receptu
  • evanaaa, 21. augusta 2011 o 18:40
    Vypadá dobre, ale nie je suchý? Mxslela som, že kokos ide aj do cesta, možno by to šlo, časť múky ním nahradiť, mal by viac kokosovú chuť.


  • lubjak, 21. augusta 2011 o 19:02
    velmi sa mi paci,vyskusam


  • ejiku, 21. augusta 2011 o 19:04
    Ahoj evenaaa!
    Nie je to suchý. Kokos neide do cesta,ale je taká verzia, že do spodnej časti plechu dajú kokos a cukru.A vyleje sa nato cesto,potom zase kokos a cukor.Ale treba vyskúšať dať do cesta kokos.Určite bude dobrý.


  • zdezda, 21. augusta 2011 o 20:35
    veľmi rada pečiem hrnčekové koláče, tvoj si ukladám medzi ostatné, ktoré označujem ako koláče - rýchlovka, vyzerá chutne :-)


  • bogar, 21. augusta 2011 o 20:46
    vyzera dobre len ja kokos nemusim cim by sa dal nahradit ? :) mate napady zienky ???


  • 3sandra3, 21. augusta 2011 o 21:25
    mne sa tiež páči... ukladám si do kk


  • renama, 22. augusta 2011 o 08:50
    treba vyšľahať šlahačom, či stačí ručne? Ukladám do KK


  • Reklama (za ňou pokračuje ešte 6 komentárov)
  • ejiku, 22. augusta 2011 o 11:46
    Ahoj bogar!
    mleté orechy,alebo čo máš rada.
    Ahoj renama!
    stačí ručne,ale s elektrickým bude vzdušnejší.


  • marienka44, 22. augusta 2011 o 11:51
    @Ejiku ,na obrazku to vyzera, ako keby bol kokos navrchu. Netreba zakusok vyklopit po upeceni a spodok s kokosom pride navrch?


  • ejiku, 22. augusta 2011 o 22:25
    Ahoj marienka44!
    Nie,netreba vyklopiť.


  • dorisa, 19. septembra 2011 o 21:08
    Krasny koláčik...


  • fitness, 12. februára 2012 o 18:32
    Krásny koláčik určite vyskušam :)


  • mariaklara, 2. mája 2012 o 12:43
    Ukladám.



Pridaj komentár:

Prihlás sa prezývkou z Varecha.sk alebo Nápady.Pravda.sk:



Nemáš registráciu na Varecha.sk alebo Nápady.Pravda.sk? Registrácia

Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Aktuálne súťaže

Vyhodnotenie súťaže o najkrajšiu kraslicu
Prezrite si TOP 10 kraslíc, ktoré sa vám najviac páčili.

SÚŤAŽ: Nie je želatína ako želatína! + VÝSLEDKY SÚŤAŽE
Veľká noc je náročným obdobím pre každú gazdinku. Dr.Oetker má teraz pre vás dvoch pomocníkov, s ktorými budú vaše jedlá ozdobou sviatočného stola.

TOP 15 - Najlepšie recepty mesiaca marec 2014
Najlepšie recepty mesiaca marec. Pozrite si TOP 15 receptov, ktoré sa vám najviac páčili.


Magazín

Veľkonočný jazyk
Hovädzí jazyk, údený i neúdený, je veľká pochúťka. Môžete ho konzumovať „len tak“, uvarený a nakrájaný, s cviklou, čerstvým chrenom, duseným medvedím cesnakom alebo červenou kapustou.

Veľká noc v Egypte
Zahraniční Varecháči píšu o tom, ako sa oslavujú veľkonočné sviatky v ich krajine. Náš seriál uzatvára Janaalizibolenova z Egypta.

Veľká noc v Nemecku
Zahraniční Varecháči píšu o tom, ako sa oslavujú veľkonočné sviatky v ich krajine. Dnes Elixir z Nemecka.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 17/2014: Morka na tanieri Morka na tanieri
Časopis Varecha vo piatok 25. apríla 2014 v denníku Pravda.


TOPlist