Hrnčeková bublanina

Hrnčeková bublanina
varechovnaVarechovna, recept pridal: 21. októbra 2009 17:45Ďalšie jeho recepty

Jednoduchý-rýchly a dobrý koláčik...

Suroviny

6
porcií
20
minút
príprava
40
minút
tepelná úprava

Postup prípravy receptu

1

žltky vymiešame s páškovým a vanilkovým cukrom do penista.Múku premiešame s práškom do pečiva a striedavo s olejom a vodou(alebo mliekom)zašlaháme do žltkovej masy.Nakoniec zlahka vmiešame tuhý sneh z bielkov.Cesto vylejeme na vymastený a múkou posypaný väčší plech.Navrch poukladáme ovocie a upečieme.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • ssmoulinka, 6. novembra 2009 o 16:13
    jej ako to krasne vyzera dufam ze sa mi to podary a bude to mojmu muzovy chutit=)


  • ssmoulinka, 6. novembra 2009 o 18:40
    supeeeeeeeeeeeeeeeeeeer bublanina v zivote nikdy som nevedela spravit bublaninu a teraz je dokonala super zachranila si ma pokladiiiik...


  • varechovna, 6. novembra 2009 o 20:13
    to som rada,že sa Ti podarila a chutila....


  • ssmoulinka, 31. januára 2010 o 16:45
    si siper=)


  • helus, 4. októbra 2011 o 16:50
    Naozaj, jednoduchý, rýchly a výborný


  • danaa, 22. januára 2012 o 08:45
    dakujeeeeem,super,robila som to s ceresnovym kompotom a super


  • danaa, 25. januára 2012 o 10:06
    Ja mam elektricku trubu ,a stačilo mi piecť 20 min na 180 :)


  • marianne69, 12. júla 2012 o 17:42
    naozaj vynikajuca bublanina,mizne z taniera jedna radost a z domacich vajicok krasnej farby,tiez som robila s marhulami,mam uz posledne....dakujem za fajn recept:-)


  • varechovna, 9. marca 2013 o 19:56
    dakujem za pochvaly milá varecháčky....danaa-tiež to pečiem v elektrickej trube 20 min na 180 :-D kto má plynovú ako my kedysi bez určenia stupňov celzia....musí dávať pozor aby bublanina neprihorela..! :-D :-D :-D


  • cien, 18. júla 2013 o 00:40
    Objem toho hrnčeka sa asi zabudol napísať :-) 250ml alebo 300ml ?



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Vipavská cesnačka
Prichádza zima, prídu (dúfajme) i tuhšie dni. Bude si treba dať do úst čosi sýte, horúce a zdravé. Ponúkam vám čosi, čo spĺňa takúto predstavu.

Predvianočné obdobie – magický čas kúziel a čarov
Aj keď vonku to tento rok veľmi nevyzerá na to, že by sa Vianoce blížili, predsa len, keď nazrieme do kalendára, zistíme, že tu už budú čo nevidieť. O týždeň začína prvou adventnou nedeľou advent – najmagickejšie obdobie roka.

Od mágie k borovičke
- Inzercia -
Borievka obyčajná je všetko, len nie obyčajná! Lahodné srdce Spišskej borovičky – tekutého klenotu, ktorý nám závidia až za hranicami – bolo odpradávna súčasťou tajomných magických rituálov u nás i vo svete.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 48/2014: Zabíjačkové dobroty Zabíjačkové dobroty
Časopis Varecha v piatok 28. novembra v denníku Pravda.


TOPlist