Hrnčeková bublanina

Hrnčeková bublanina
varechovnaVarechovna, recept pridal: 21. októbra 2009 17:45Ďalšie jeho recepty

Jednoduchý-rýchly a dobrý koláčik...

Suroviny

6
porcií
20
minút
príprava
40
minút
tepelná úprava

Postup prípravy receptu

1

žltky vymiešame s páškovým a vanilkovým cukrom do penista.Múku premiešame s práškom do pečiva a striedavo s olejom a vodou(alebo mliekom)zašlaháme do žltkovej masy.Nakoniec zlahka vmiešame tuhý sneh z bielkov.Cesto vylejeme na vymastený a múkou posypaný väčší plech.Navrch poukladáme ovocie a upečieme.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • ssmoulinka, 6. novembra 2009 o 16:13
    jej ako to krasne vyzera dufam ze sa mi to podary a bude to mojmu muzovy chutit=)


  • ssmoulinka, 6. novembra 2009 o 18:40
    supeeeeeeeeeeeeeeeeeeer bublanina v zivote nikdy som nevedela spravit bublaninu a teraz je dokonala super zachranila si ma pokladiiiik...


  • varechovna, 6. novembra 2009 o 20:13
    to som rada,že sa Ti podarila a chutila....


  • ssmoulinka, 31. januára 2010 o 16:45
    si siper=)


  • helus, 4. októbra 2011 o 16:50
    Naozaj, jednoduchý, rýchly a výborný


  • danaa, 22. januára 2012 o 08:45
    dakujeeeeem,super,robila som to s ceresnovym kompotom a super


  • danaa, 25. januára 2012 o 10:06
    Ja mam elektricku trubu ,a stačilo mi piecť 20 min na 180 :)


  • marianne69, 12. júla 2012 o 17:42
    naozaj vynikajuca bublanina,mizne z taniera jedna radost a z domacich vajicok krasnej farby,tiez som robila s marhulami,mam uz posledne....dakujem za fajn recept:-)


  • varechovna, 9. marca 2013 o 19:56
    dakujem za pochvaly milá varecháčky....danaa-tiež to pečiem v elektrickej trube 20 min na 180 :-D kto má plynovú ako my kedysi bez určenia stupňov celzia....musí dávať pozor aby bublanina neprihorela..! :-D :-D :-D


  • cien, 18. júla 2013 o 00:40
    Objem toho hrnčeka sa asi zabudol napísať :-) 250ml alebo 300ml ?



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Bonduelle Vapeur, zelenina upravená na pare!
- Inzercia -
Zelenina pri skladovaní stráca vitamíny. BONDUELLE Vapeur je skvelou voľbou pre tých z vás, ktorí chcú mať kvalitnú a chrumkavú zeleninu vždy po ruke.

Morčacie rolky
Už po šestnásty raz sa v Hotelovej akadémii v Piešťanoch nedávno uskutočnila medzinárodná súťaž mladých somelierov. Dva tucty vedomostne nabitých

Diétna paradajková
Šesť pôstnych týždňov pominulo. Prichádzajú veľkonočné sviatky. Zelený štvrtok, Veľký piatok, Biela sobota, Veľkonočná nedeľa.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 17/2015: Varíme pre oslávenca Varíme pre oslávenca
Časopis Varecha v piatok 24. apríla v denníku Pravda.


TOPlist