Hrnčeková bublanina

Hrnčeková bublanina
varechovnaVarechovna, recept pridal: 21. októbra 2009 17:45Ďalšie jeho recepty

Jednoduchý-rýchly a dobrý koláčik...

Suroviny

6
porcií
20
minút
príprava
40
minút
tepelná úprava

Postup prípravy receptu

žltky vymiešame s páškovým a vanilkovým cukrom do penista.Múku premiešame s práškom do pečiva a striedavo s olejom a vodou(alebo mliekom)zašlaháme do žltkovej masy.Nakoniec zlahka vmiešame tuhý sneh z bielkov.Cesto vylejeme na vymastený a múkou posypaný väčší plech.Navrch poukladáme ovocie a upečieme.



Páči sa ti tento recept?
Fejsbukni
Z technických príčin je momentálne hviezdičkovanie receptov nedostupné. Pokiaľ chcete vyjadriť, že sa vám recept páči, lajknite ho zatiaľ na facebooku, alebo napíšte komentár do diskusie. Vaša Varecha.sk



Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

10 komentárov k receptu
  • ssmoulinka, 6. novembra 2009 o 16:13
    jej ako to krasne vyzera dufam ze sa mi to podary a bude to mojmu muzovy chutit=)


  • ssmoulinka, 6. novembra 2009 o 18:40
    supeeeeeeeeeeeeeeeeeeer bublanina v zivote nikdy som nevedela spravit bublaninu a teraz je dokonala super zachranila si ma pokladiiiik...


  • varechovna, 6. novembra 2009 o 20:13
    to som rada,že sa Ti podarila a chutila....


  • ssmoulinka, 31. januára 2010 o 16:45
    si siper=)


  • helus, 4. októbra 2011 o 16:50
    Naozaj, jednoduchý, rýchly a výborný


  • danaa, 22. januára 2012 o 08:45
    dakujeeeeem,super,robila som to s ceresnovym kompotom a super


  • Reklama (za ňou pokračuje ešte 4 komentárov)
  • danaa, 25. januára 2012 o 10:06
    Ja mam elektricku trubu ,a stačilo mi piecť 20 min na 180 :)


  • marianne69, 12. júla 2012 o 17:42
    naozaj vynikajuca bublanina,mizne z taniera jedna radost a z domacich vajicok krasnej farby,tiez som robila s marhulami,mam uz posledne....dakujem za fajn recept:-)


  • varechovna, 9. marca 2013 o 19:56
    dakujem za pochvaly milá varecháčky....danaa-tiež to pečiem v elektrickej trube 20 min na 180 :-D kto má plynovú ako my kedysi bez určenia stupňov celzia....musí dávať pozor aby bublanina neprihorela..! :-D :-D :-D


  • cien, 18. júla 2013 o 00:40
    Objem toho hrnčeka sa asi zabudol napísať :-) 250ml alebo 300ml ?



Pridaj komentár:

Prihlás sa prezývkou z Varecha.sk alebo Nápady.Pravda.sk:



Nemáš registráciu na Varecha.sk alebo Nápady.Pravda.sk? Registrácia

Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Aktuálne súťaže

SÚŤAŽ: Nie je želatína ako želatína!
Veľká noc je náročným obdobím pre každú gazdinku. Dr.Oetker má teraz pre vás dvoch pomocníkov, s ktorými budú vaše jedlá ozdobou sviatočného stola.

TOP 15 - Najlepšie recepty mesiaca marec 2014
Najlepšie recepty mesiaca marec. Pozrite si TOP 15 receptov, ktoré sa vám najviac páčili.

Recept mesiaca: Súťaž na apríl 2014
Aj tento mesiac hľadáme najlepší a najobľúbenejší recept. Vyhlasujeme súťaž, v ktorej víťazí recept uložený počas apríla 2014 do kuchárskych kníh na portáli Varecha.sk najviac krát.


Magazín

Varecha 17/2014: Morka na tanieri
Časopis Varecha vo štvrtok 25. apríla 2014 v denníku Pravda.

Veľká noc v Holandsku
Zahraniční Varecháči píšu o tom, ako sa oslavujú veľkonočné sviatky v ich krajine. Dnes píše Janger.

Veľká noc v srbskej Vojvodine
Zahraniční Varecháči píšu o tom, ako sa oslavujú veľkonočné sviatky v ich krajine. Od našej Varecháčky An3da z Vojvodiny.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 17/2014: Morka na tanieri Morka na tanieri
Časopis Varecha vo štvrtok 25. apríla 2014 v denníku Pravda.


TOPlist