Hrnčeková bublanina

Hrnčeková bublanina
varechovnaVarechovna, recept pridal: 21. októbra 2009 17:45Ďalšie jeho recepty

Jednoduchý-rýchly a dobrý koláčik...

Suroviny

6
porcií
20
minút
príprava
40
minút
tepelná úprava

Postup prípravy receptu

1

žltky vymiešame s páškovým a vanilkovým cukrom do penista.Múku premiešame s práškom do pečiva a striedavo s olejom a vodou(alebo mliekom)zašlaháme do žltkovej masy.Nakoniec zlahka vmiešame tuhý sneh z bielkov.Cesto vylejeme na vymastený a múkou posypaný väčší plech.Navrch poukladáme ovocie a upečieme.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • ssmoulinka, 6. novembra 2009 o 16:13
    jej ako to krasne vyzera dufam ze sa mi to podary a bude to mojmu muzovy chutit=)


  • ssmoulinka, 6. novembra 2009 o 18:40
    supeeeeeeeeeeeeeeeeeeer bublanina v zivote nikdy som nevedela spravit bublaninu a teraz je dokonala super zachranila si ma pokladiiiik...


  • varechovna, 6. novembra 2009 o 20:13
    to som rada,že sa Ti podarila a chutila....


  • ssmoulinka, 31. januára 2010 o 16:45
    si siper=)


  • helus, 4. októbra 2011 o 16:50
    Naozaj, jednoduchý, rýchly a výborný


  • danaa, 22. januára 2012 o 08:45
    dakujeeeeem,super,robila som to s ceresnovym kompotom a super


  • danaa, 25. januára 2012 o 10:06
    Ja mam elektricku trubu ,a stačilo mi piecť 20 min na 180 :)


  • marianne69, 12. júla 2012 o 17:42
    naozaj vynikajuca bublanina,mizne z taniera jedna radost a z domacich vajicok krasnej farby,tiez som robila s marhulami,mam uz posledne....dakujem za fajn recept:-)


  • varechovna, 9. marca 2013 o 19:56
    dakujem za pochvaly milá varecháčky....danaa-tiež to pečiem v elektrickej trube 20 min na 180 :-D kto má plynovú ako my kedysi bez určenia stupňov celzia....musí dávať pozor aby bublanina neprihorela..! :-D :-D :-D


  • cien, 18. júla 2013 o 00:40
    Objem toho hrnčeka sa asi zabudol napísať :-) 250ml alebo 300ml ?



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Jablkový bioperník
Opäť sa začala teplá zima. Príroda trpí a ľudia v poltopánkach sa túlajú lesnými cestičkami.

Šéfkuchár Miroslav Milučký: Ľudia sa radi s jedlom na tanieri hrajú
Ak chcete zažiť gastronomický zážitok v pokojnej atmosfére, zakúsiť noblesu a genius loci starej Bratislavy, určite navštívte Francúzsku reštauráciu v bratislavskom Hoteli Devín. Kulinárske špeciality od šéfkuchára Miroslava Milučkého vám v nej pohladia všetky zmysly.

Magnesia Red vo vás prebudí silu
Kto by nemiloval podmanivú a energizujúcu chuť červeného ovocia? Teraz si tento skvelý zážitok môžete vychutnať vďaka novej minerálnej vode Magnesia Red s unikátnou kombináciou prírodného horčíka a šťavy z červeného ovocia. Či už si zvolíte Magnesia Red grapefruit, jahoda, malina alebo červená ríbezľa, každá z nich vás uchváti a prebudí vo vás skrytú životnú silu.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 51/2014: Vianočná hostina Vianočná hostina
Časopis Varecha v piatok 19. decembra v denníku Pravda.


TOPlist