Hráškový prívarok

babkamtBabkamt, recept pridal: 18. mája 2011 14:42Ďalšie jeho recepty

Suroviny

10
minút
príprava
12
minút
tepelná úprava

Postup prípravy receptu

1

Očistenú zeleninku nakrájam na úhľadné malé kocky. Do hrnca dám zohriať olej,potom pridám mrkvu,kaleráb,chvíľu podusím v malom množstva vody (len aby bola zelenia zaliata(,asi po 8 min. pridám hrášok,ešte chvíľu podusím,pridám kurací bujón,soľ,cukor,petržlenovú vňať,trochu mletého bieleho korenia,nakoniec v troch vody rozmiešam múku,trochu zahustím a hotovo. Prívarok podávam s najlepšie novými zemiakmi s petžlenovou vňaťkou a cigánskou,párkom,fašírkou.......



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • dogagador, 19. mája 2011 o 15:40
    alebo s prirodnym reznom :-)


  • verca19882, 19. mája 2011 o 17:59
    super recept


  • babkamt, 20. mája 2011 o 10:16
    Od 6 hod.ráno som bola v záhrade,pred pol hodinou som sa vrátila,šup pod sprchu,rozmýšľala som,čo narýchlo uvariť,rozhodla som sa spraviť tento prívarok,lebo je rýchly,chutný a spotrebujem hráš ,iok z mrazničky,však nový už kvitne,rýchlo som pripravila všetko potrebné,no výsledok ma sklamal.Kúpený kaleráb mi celý obed znehodnotil,pôjde sliepkam.Kaleráb smrdí,asi je prehnojený,čo robí kontrola? Š koda môjho mladučkého sladkého hrášku......



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Tlučková vám dá posledný diktát. Na konci vás čaká prekvapenie
- Inzercia -
Naposledy v tomto roku sa môžete vrátiť do virtuálnej triedy, ktorej vládne Zuzana Tlučková. Prísna pedagogička aj v posledných predvianočných dňoch rozčúlená opravuje diktáty.

Čo sme jedli pre 25 rokmi
Pred nedávnom sme si pripomenuli 25. výročie Nežnej revolúcie. Tá priviala zmenu nielen do politiky, ale do každého aspektu nášho života, gastronómiu nevynímajúc.

Jablkový bioperník
Opäť sa začala teplá zima. Príroda trpí a ľudia v poltopánkach sa túlajú lesnými cestičkami.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 52/2014: Silvestrovské menu Silvestrovské menu
Časopis Varecha v sobotu 27. decembra v denníku Pravda.


TOPlist