Hráškový prívarok

babkamtBabkamt, recept pridal: 18. mája 2011 14:42Ďalšie jeho recepty

Suroviny

10
minút
príprava
12
minút
tepelná úprava

Postup prípravy receptu

Očistenú zeleninku nakrájam na úhľadné malé kocky. Do hrnca dám zohriať olej,potom pridám mrkvu,kaleráb,chvíľu podusím v malom množstva vody (len aby bola zelenia zaliata(,asi po 8 min. pridám hrášok,ešte chvíľu podusím,pridám kurací bujón,soľ,cukor,petržlenovú vňať,trochu mletého bieleho korenia,nakoniec v troch vody rozmiešam múku,trochu zahustím a hotovo. Prívarok podávam s najlepšie novými zemiakmi s petžlenovou vňaťkou a cigánskou,párkom,fašírkou.......



Páči sa ti tento recept?
Fejsbukni
Z technických príčin je momentálne hviezdičkovanie receptov nedostupné. Pokiaľ chcete vyjadriť, že sa vám recept páči, lajknite ho zatiaľ na facebooku, alebo napíšte komentár do diskusie. Vaša Varecha.sk



Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

3 komentáre k receptu
  • dogagador, 19. mája 2011 o 15:40
    alebo s prirodnym reznom :-)


  • verca19882, 19. mája 2011 o 17:59
    super recept


  • Reklama (za ňou pokračuje ešte 1 komentárov)
  • babkamt, 20. mája 2011 o 10:16
    Od 6 hod.ráno som bola v záhrade,pred pol hodinou som sa vrátila,šup pod sprchu,rozmýšľala som,čo narýchlo uvariť,rozhodla som sa spraviť tento prívarok,lebo je rýchly,chutný a spotrebujem hráš ,iok z mrazničky,však nový už kvitne,rýchlo som pripravila všetko potrebné,no výsledok ma sklamal.Kúpený kaleráb mi celý obed znehodnotil,pôjde sliepkam.Kaleráb smrdí,asi je prehnojený,čo robí kontrola? Š koda môjho mladučkého sladkého hrášku......



Pridaj komentár:

Prihlás sa prezývkou z Varecha.sk alebo Nápady.Pravda.sk:



Nemáš registráciu na Varecha.sk alebo Nápady.Pravda.sk? Registrácia

Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Aktuálne súťaže

SÚŤAŽ: Nie je želatína ako želatína! + VÝSLEDKY SÚŤAŽE
Veľká noc je náročným obdobím pre každú gazdinku. Dr.Oetker má teraz pre vás dvoch pomocníkov, s ktorými budú vaše jedlá ozdobou sviatočného stola.

TOP 15 - Najlepšie recepty mesiaca marec 2014
Najlepšie recepty mesiaca marec. Pozrite si TOP 15 receptov, ktoré sa vám najviac páčili.

Recept mesiaca: Súťaž na apríl 2014
Aj tento mesiac hľadáme najlepší a najobľúbenejší recept. Vyhlasujeme súťaž, v ktorej víťazí recept uložený počas apríla 2014 do kuchárskych kníh na portáli Varecha.sk najviac krát.


Magazín

Veľkonočný jazyk
Hovädzí jazyk, údený i neúdený, je veľká pochúťka. Môžete ho konzumovať „len tak“, uvarený a nakrájaný, s cviklou, čerstvým chrenom, duseným medvedím cesnakom alebo červenou kapustou.

Veľká noc v Egypte
Zahraniční Varecháči píšu o tom, ako sa oslavujú veľkonočné sviatky v ich krajine. Náš seriál uzatvára Janaalizibolenova z Egypta.

Veľká noc v Nemecku
Zahraniční Varecháči píšu o tom, ako sa oslavujú veľkonočné sviatky v ich krajine. Dnes Elixir z Nemecka.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 17/2014: Morka na tanieri Morka na tanieri
Časopis Varecha vo piatok 25. apríla 2014 v denníku Pravda.


TOPlist