Hráškový prívarok

babkamtBabkamt, 65 ročná žena, Chorvátsky Grob, 18. mája 2011 14:42
Ďalšie jej recepty »

10 min
príprava
12 min
tepelná úprava

Suroviny

40 dkg
4 ks
1 ks
veľa
1 čl
1 PL
1 čl
1 kocka

Postup prípravy

  1. 1

    Očistenú zeleninku nakrájam na úhľadné malé kocky. Do hrnca dám zohriať olej,potom pridám mrkvu,kaleráb,chvíľu podusím v malom množstva vody (len aby bola zelenia zaliata(,asi po 8 min. pridám hrášok,ešte chvíľu podusím,pridám kurací bujón,soľ,cukor,petržlenovú vňať,trochu mletého bieleho korenia,nakoniec v troch vody rozmiešam múku,trochu zahustím a hotovo. Prívarok podávam s najlepšie novými zemiakmi s petžlenovou vňaťkou a cigánskou,párkom,fašírkou.......

ohodnoť recept:
Recept je zaradený do tagov:


TOPlist