Hráškovo-tuniaková nátierka

renesens - bez fotkyrenesens, 3. augusta 2015

S manželom si radi večer vypapkávame :) no a raz, keď sme nemali čo, vzišla táto nátierka (co dúm dal) :D, ktorú sme zbaštili Zobraziť celý popisS manželom si radi večer vypapkávame :) no a raz, keď sme nemali čo, vzišla táto nátierka (co dúm dal) :D, ktorú sme zbaštili v priebehu pár minút! Mňamka proste!

12
porcií
5 minút
príprava

Suroviny

1 ks konzerva
1 ks konzerva
1 strúčik
štipka
štipka
1 plátok




Postup

  1. 1

    všetko dáme do misy a rozmixujeme na kašu

  2. 2

    podávame s chlebom, hriankou, ryžovými chlebíkmi, krekrami

Diskusia k receptu

patroveckypitrs
Rozmýšľam na nad pomazánkou môže dobré chutiť viem si predstaviť tu chuť. Pre mňa by som pridal pikantný kečup. To som ja. Hodnotím 5*****.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia