Hrachová kaša

redakciaRedakcia, Bratislava, 9. decembra 2009 13:16
Ďalšie jeho recepty »

4
porcie
5 min
príprava
60 min
tepelná úprava


Suroviny

250 g
30 g
20 g
200 ml
2 strúčiky

Postup prípravy

  1. 1

    Hrach namočíme cez noc do studenej vody. Na druhý deň vodu vymeníme a hrach uvaríme domäkka. Horúci hrach prelisujeme.

  2. 2

    Z tuku a múky pripravíme svetlú zápražku, ktorú zalejeme mliekom a povaríme. Pridáme prelisovaný hrach, cesnak rozotrený so soľou a majoránom.

  3. 3

    Krátko všetko povaríme a podávame k údenému mäsu alebo s cibuľkou osmaženou na tuku.

ohodnoť recept:
Recept je zaradený do tagov:


Inšpirácie z nových receptov
TOPlist