Hrachová kaša

dorisaDorisa, 64 ročná žena, Žiar nad Hronom, 11. marca 2011 11:10
Ďalšie jej recepty »

Hrachová kašaFoto: dorisa

Takýto prívarok sme my doma volali "čučpajs" neviem, odkial je takýto názov ,ale je to jednoducho tak.

2-3
porcie
5 min
príprava
10 min
tepelná úprava

Suroviny

Postup prípravy

  1. 1

    Do kastróla som dala olej, trocha hladkej múky na zápražku, potom som vyliala celú konzervu hrachu , nechala som to trocha povariť. Potom som priliala trocha mlieka. Nakoniec som prívarok rozmixovala ponorným mixerom a dochutila soľou. K jedlu sa hodí mäsko na šťave,alebo špekačka upravená na cibulke. Podávame s chlebom.

ohodnoť recept:
Hlasovali 2 ľudia (3,0 hviezdičiek)
Recept je zaradený do tagov:


TOPlist