Hovädzie ragú so zeleninou

maggi - fotkamaggi, 14. septembra 2013
Hovädzie ragú so zeleninou
Foto: maggi

Komerčný recept

Suroviny

600 g (alebo krk)
100 g
3 ks
150 g
150 g
100 g
3 strúčiky
1 PL
2 kocky
500 ml




Postup

  1. 1

    Koreňovú zeleninu nakrájajte na plátky, cibuľu nadrobno, slaninu na drobné kocôčky a všetko spoločne dajte do hrnce a orestujte dozlatista. Pridajte na kocky nakrájané hovädzie mäso, ktoré ste nasolili a okorenili.

  2. 2

    Keď sa mäso na povrchu zatiahne, podlejte ho vodou a hrniec prikryte pokrievkou. Priveďte do varu, pridajte kocky bújonu - gulášovej šťavy a duste asi 1 hodinu, kým mäso nezmäkne.

  3. 3

    Dochuťte cesnakom utretým so štipkou soli a čierneho korenia.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia