Hovädzie na pive

feroad - bez fotkyferoad, 2. januára 2010
4
porcie
10 minút
príprava
50 minút
na 180 °C

Suroviny

8 plátkov
5 plátkov
4 ks
podľa chuti
2 PL
250 ml
podľa chuti
podľa chuti




Postup

  1. 1

    Plátky mäsa nakrájajte na rezance a opečte na vyškvarenej slanine. Osoľte , okoreňte a duste vo vlastnej šťave, kým nie je mäso skoro mäkké.

  2. 2

    Do druhého pekáča striedavo poukladajte mäso posypte tymiánom a potrite horčicou a poukladajte vrstvu cibule nakrájanej na kolieska. Postup opakujte tak, aby posledná vrstva bola cibuľa. Zalejte pivom a dajte zapiecť do rúry. Keď cibuľa na povrchu zmäkne, mäso je hotové. Ešte teplé podávajte s chlebom alebo ryžou.

Diskusia k receptu