Hovädzie mäso s paradajkovou omáčkou

Hovädzie mäso s paradajkovou omáčkou
Foto: rein
reinRein, recept pridal: 28. októbra 2012 17:02Ďalšie jeho recepty

Knedle a omáčky na prvom mieste

Suroviny

6
porcií
20
minút
príprava
120
minút
tepelná úprava

Postup prípravy receptu

1

Na oleji si opražíme cibuľu do tmavá
Hovädzie mäso s paradajkovou omáčkou - obrázok 1

2

Pridáme koreniny,pretlak,trošku vývaru z mäsa,osolime a 5 minút podusíme.
Hovädzie mäso s paradajkovou omáčkou - obrázok 2

3

Mäso už máme samozrejme uvarené,a z vývaru prilejeme do omáčky podľa potreby.Omáčku prepasírujeme cez sitko,zahustíme zápražkou,dochutíme,osladíme a pridáme citronovú šťavu,zavaríme a odstavíme.Na koniec pridáme do omáčky nakrájané mäso.Podávame s knedľou.Dobrú chuť.
Hovädzie mäso s paradajkovou omáčkou - obrázok 3



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasoval 1 človek (5,0 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • izabella929, 28. októbra 2012 o 17:34
    pekné jedlo a iste aj veľmi chutné.-)))máme toto aj my radi....


  • 3sandra3, 28. októbra 2012 o 18:19
    to vyzerá dobre a veľmi chutne ,,,, tiež to ľúbime :-)


  • violetacamorova, 28. októbra 2012 o 20:54
    Ja by som paradajkovú omáčku jedla každý deň. Ani mäso nemusí byť, ale nevadí mi :) Pamätám si z detstva, že tetka suseda každý piatok robila paradajkovú s knedľami a ja som im tajne závidela, že majú takú pochúťku. Aj tvoje vyzerá veľmi chutne.


  • hubata, 28. októbra 2012 o 21:40
    Jedlo môjho detstva: aj v družine si pamätám že mi strašne táto kombinácia chutila. Ozaj nezdá sa vám že na porade je málo receptov z hovädzieho mäsa? Teraz som si to uvedomila.
    Omajdy poznám od výmyslu sveta - a nevarím ich. Že vraj sa od nich priberá......


  • jarunka, 29. októbra 2012 o 01:16
    Moja mama toto velmi casto varievala, ja tiez nevarim omacky casto, rlen niekolko krat za rok.


  • medovnicek, 29. októbra 2012 o 08:50
    moje obľúbené jedlo


  • evkalibka, 29. októbra 2012 o 11:32
    stará dobrá klasika, my sme mali takýto včerajší obed


  • evanaaa, 29. októbra 2012 o 22:57
    Dobrý tip na varenie pre mňa, paradajkovú omáčku mám rada, ale nekyslím ju lebo sama o sebe býva z paradajok kyslastá, ale naopak, máme ju radi sladšiu, tak len osladím. Tuším ju spravím, ak sa mi podarí kúpiť lacnejšie hovädzie.



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Medovníková chalúpka v rozprávkovom lese
- Inzercia -
Medovníková chalúpka sa skrýva v lese. A viete, že aj vy v kuchyni môžete takéto rozprávkové lesy chrániť? Celkom jednoducho – správnymi surovinami, ktoré pri varení používame.

Rúra na pečenie: Nie je už len obyčajná pec
Vianoce – obdobie, kedy naše rúry na pečenie nemajú čas na oddych, sa pomaly blížia. Ak uvažujete o kúpe novej rúry, pomôžeme vám článkom, v ktorom si prečítate, aké parametre si máte pri ich výbere všímať, aby vám to dobre pieklo.

Prvá adminka Varechy Sandra: Varecha bola pre mňa obrovská škola
Prvá adminka Varechy Sandra Bombošová spomína na začiatky Varechy, obľúbené recepty a prezradila nám tiež, čo jej práca vo Varecha.sk dala.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 43/2014: Slovensko na tanieri (3) Slovensko na tanieri (3)
Časopis Varecha v piatok 24. októbra v denníku Pravda.


TOPlist