Hovädzie mäso s paradajkovou omáčkou

Hovädzie mäso s paradajkovou omáčkou
Foto: rein
reinRein, recept pridal: 28. októbra 2012 17:02Ďalšie jeho recepty

Knedle a omáčky na prvom mieste

Suroviny

6
porcií
20
minút
príprava
120
minút
tepelná úprava

Postup prípravy receptu

Na oleji si opražíme cibuľu do tmavá
Hovädzie mäso s paradajkovou omáčkou - obrázok 1

Pridáme koreniny,pretlak,trošku vývaru z mäsa,osolime a 5 minút podusíme.
Hovädzie mäso s paradajkovou omáčkou - obrázok 2

Mäso už máme samozrejme uvarené,a z vývaru prilejeme do omáčky podľa potreby.Omáčku prepasírujeme cez sitko,zahustíme zápražkou,dochutíme,osladíme a pridáme citronovú šťavu,zavaríme a odstavíme.Na koniec pridáme do omáčky nakrájané mäso.Podávame s knedľou.Dobrú chuť.
Hovädzie mäso s paradajkovou omáčkou - obrázok 3



Páči sa ti tento recept?
Fejsbukni
Z technických príčin je momentálne hviezdičkovanie receptov nedostupné. Pokiaľ chcete vyjadriť, že sa vám recept páči, lajknite ho zatiaľ na facebooku, alebo napíšte komentár do diskusie. Vaša Varecha.sk



Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

8 komentárov k receptu
  • izabella929, 28. októbra 2012 o 17:34
    pekné jedlo a iste aj veľmi chutné.-)))máme toto aj my radi....


  • 3sandra3, 28. októbra 2012 o 18:19
    to vyzerá dobre a veľmi chutne ,,,, tiež to ľúbime :-)


  • violetacamorova, 28. októbra 2012 o 20:54
    Ja by som paradajkovú omáčku jedla každý deň. Ani mäso nemusí byť, ale nevadí mi :) Pamätám si z detstva, že tetka suseda každý piatok robila paradajkovú s knedľami a ja som im tajne závidela, že majú takú pochúťku. Aj tvoje vyzerá veľmi chutne.


  • hubata, 28. októbra 2012 o 21:40
    Jedlo môjho detstva: aj v družine si pamätám že mi strašne táto kombinácia chutila. Ozaj nezdá sa vám že na porade je málo receptov z hovädzieho mäsa? Teraz som si to uvedomila.
    Omajdy poznám od výmyslu sveta - a nevarím ich. Že vraj sa od nich priberá......


  • jarunka, 29. októbra 2012 o 01:16
    Moja mama toto velmi casto varievala, ja tiez nevarim omacky casto, rlen niekolko krat za rok.


  • Reklama (za ňou pokračuje ešte 3 komentárov)
  • medovnicek, 29. októbra 2012 o 08:50
    moje obľúbené jedlo


  • evkalibka, 29. októbra 2012 o 11:32
    stará dobrá klasika, my sme mali takýto včerajší obed


  • evanaaa, 29. októbra 2012 o 22:57
    Dobrý tip na varenie pre mňa, paradajkovú omáčku mám rada, ale nekyslím ju lebo sama o sebe býva z paradajok kyslastá, ale naopak, máme ju radi sladšiu, tak len osladím. Tuším ju spravím, ak sa mi podarí kúpiť lacnejšie hovädzie.



Pridaj komentár:

Prihlás sa prezývkou z Varecha.sk alebo Nápady.Pravda.sk:



Nemáš registráciu na Varecha.sk alebo Nápady.Pravda.sk? Registrácia

Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Aktuálne súťaže

Vyhodnotenie súťaže o najkrajšiu kraslicu
Prezrite si TOP 10 kraslíc, ktoré sa vám najviac páčili.

SÚŤAŽ: Nie je želatína ako želatína! + VÝSLEDKY SÚŤAŽE
Veľká noc je náročným obdobím pre každú gazdinku. Dr.Oetker má teraz pre vás dvoch pomocníkov, s ktorými budú vaše jedlá ozdobou sviatočného stola.

TOP 15 - Najlepšie recepty mesiaca marec 2014
Najlepšie recepty mesiaca marec. Pozrite si TOP 15 receptov, ktoré sa vám najviac páčili.


Magazín

Veľkonočný jazyk
Hovädzí jazyk, údený i neúdený, je veľká pochúťka. Môžete ho konzumovať „len tak“, uvarený a nakrájaný, s cviklou, čerstvým chrenom, duseným medvedím cesnakom alebo červenou kapustou.

Veľká noc v Egypte
Zahraniční Varecháči píšu o tom, ako sa oslavujú veľkonočné sviatky v ich krajine. Náš seriál uzatvára Janaalizibolenova z Egypta.

Veľká noc v Nemecku
Zahraniční Varecháči píšu o tom, ako sa oslavujú veľkonočné sviatky v ich krajine. Dnes Elixir z Nemecka.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 17/2014: Morka na tanieri Morka na tanieri
Časopis Varecha vo piatok 25. apríla 2014 v denníku Pravda.


TOPlist