Hovädzie mäso s paradajkovou omáčkou

Hovädzie mäso s paradajkovou omáčkou
Foto: rein
reinRein, recept pridal: 28. októbra 2012 17:02Ďalšie jeho recepty

Knedle a omáčky na prvom mieste

Suroviny

6
porcií
20
minút
príprava
120
minút
tepelná úprava

Postup prípravy receptu

1

Na oleji si opražíme cibuľu do tmavá
Hovädzie mäso s paradajkovou omáčkou - obrázok 1

2

Pridáme koreniny,pretlak,trošku vývaru z mäsa,osolime a 5 minút podusíme.
Hovädzie mäso s paradajkovou omáčkou - obrázok 2

3

Mäso už máme samozrejme uvarené,a z vývaru prilejeme do omáčky podľa potreby.Omáčku prepasírujeme cez sitko,zahustíme zápražkou,dochutíme,osladíme a pridáme citronovú šťavu,zavaríme a odstavíme.Na koniec pridáme do omáčky nakrájané mäso.Podávame s knedľou.Dobrú chuť.
Hovädzie mäso s paradajkovou omáčkou - obrázok 3



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasoval 1 človek (5,0 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • izabella929, 28. októbra 2012 o 17:34
    pekné jedlo a iste aj veľmi chutné.-)))máme toto aj my radi....


  • 3sandra3, 28. októbra 2012 o 18:19
    to vyzerá dobre a veľmi chutne ,,,, tiež to ľúbime :-)


  • violetacamorova, 28. októbra 2012 o 20:54
    Ja by som paradajkovú omáčku jedla každý deň. Ani mäso nemusí byť, ale nevadí mi :) Pamätám si z detstva, že tetka suseda každý piatok robila paradajkovú s knedľami a ja som im tajne závidela, že majú takú pochúťku. Aj tvoje vyzerá veľmi chutne.


  • hubata, 28. októbra 2012 o 21:40
    Jedlo môjho detstva: aj v družine si pamätám že mi strašne táto kombinácia chutila. Ozaj nezdá sa vám že na porade je málo receptov z hovädzieho mäsa? Teraz som si to uvedomila.
    Omajdy poznám od výmyslu sveta - a nevarím ich. Že vraj sa od nich priberá......


  • jarunka, 29. októbra 2012 o 01:16
    Moja mama toto velmi casto varievala, ja tiez nevarim omacky casto, rlen niekolko krat za rok.


  • medovnicek, 29. októbra 2012 o 08:50
    moje obľúbené jedlo


  • evkalibka, 29. októbra 2012 o 11:32
    stará dobrá klasika, my sme mali takýto včerajší obed


  • evanaaa, 29. októbra 2012 o 22:57
    Dobrý tip na varenie pre mňa, paradajkovú omáčku mám rada, ale nekyslím ju lebo sama o sebe býva z paradajok kyslastá, ale naopak, máme ju radi sladšiu, tak len osladím. Tuším ju spravím, ak sa mi podarí kúpiť lacnejšie hovädzie.



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Bonduelle Vapeur, zelenina upravená na pare!
- Inzercia -
Zelenina pri skladovaní stráca vitamíny. BONDUELLE Vapeur je skvelou voľbou pre tých z vás, ktorí chcú mať kvalitnú a chrumkavú zeleninu vždy po ruke.

Morčacie rolky
Už po šestnásty raz sa v Hotelovej akadémii v Piešťanoch nedávno uskutočnila medzinárodná súťaž mladých somelierov. Dva tucty vedomostne nabitých

Diétna paradajková
Šesť pôstnych týždňov pominulo. Prichádzajú veľkonočné sviatky. Zelený štvrtok, Veľký piatok, Biela sobota, Veľkonočná nedeľa.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 17/2015: Varíme pre oslávenca Varíme pre oslávenca
Časopis Varecha v piatok 24. apríla v denníku Pravda.


TOPlist