Hovädzie mäso na hubách

matahari1974Matahari1974, 42 ročná žena, Sereď, 27. januára 2011 19:17
Ďalšie jej recepty »

20 min
príprava
90 min
tepelná úprava

Suroviny

Postup prípravy

  1. 1

    Nakrajané a naklepané rezne opečieme prudko na oleji ( môžeme ich pred opečením poprášiť múkou alebo solamylom ), vyberieme ich do misky a na výpeku osmažíme nakrájanu cibuľu a mäso dáme späť do hrnca a spolu podusíme pár minút. Potom pridáme umyté pokrájané huby ( ak sú sušene namočime si ich na hodinu do vody ), soľ, červenú papriku, korenie, cesnak, nakrájanú na kocky kyslú uhorku, podlejeme vodou ( môžeme použiť vodu z húb ) a dusíme do mäkka. Po udusení zahustíme so solamylom.Podávame so zemiakmi alebo ryžou. Prajem dobrú chuť

ohodnoť recept:
Hlasovali 3 ľudia (3,7 hviezdičiek)
Recept je zaradený do tagov:


TOPlist