Hovädzie mäso na hubách

Hovädzie mäso na hubách
matahari1974Matahari1974, recept pridal: 27. januára 2011 19:17Ďalšie jeho recepty

Suroviny

20
minút
príprava
90
minút
tepelná úprava

Postup prípravy receptu

Nakrajané a naklepané rezne opečieme prudko na oleji ( môžeme ich pred opečením poprášiť múkou alebo solamylom ), vyberieme ich do misky a na výpeku osmažíme nakrájanu cibuľu a mäso dáme späť do hrnca a spolu podusíme pár minút. Potom pridáme umyté pokrájané huby ( ak sú sušene namočime si ich na hodinu do vody ), soľ, červenú papriku, korenie, cesnak, nakrájanú na kocky kyslú uhorku, podlejeme vodou ( môžeme použiť vodu z húb ) a dusíme do mäkka. Po udusení zahustíme so solamylom.Podávame so zemiakmi alebo ryžou. Prajem dobrú chuť



Páči sa ti tento recept?
Fejsbukni
Z technických príčin je momentálne hviezdičkovanie receptov nedostupné. Pokiaľ chcete vyjadriť, že sa vám recept páči, lajknite ho zatiaľ na facebooku, alebo napíšte komentár do diskusie. Vaša Varecha.sk



Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

14 komentárov k receptu
  • hviezdickaz, 27. januára 2011 o 20:27
    oslovil ma tan hrasok v tej ryzi :) ,ak sa teda nemylim... ja mam rada hovadzie na hubach,ale robievam ich hlavne so sampionmi ... dobry tip na zajtrajsi obed :)))


  • marianne69, 27. januára 2011 o 21:21
    ....toto masko vyzera velmi chutne...


  • tonicka53, 27. januára 2011 o 22:34
    @hviezdickaz , vari so šampiňónmi, lebo šampiónov ako huby si neviem predstaviť :-)


  • bazulienka, 28. januára 2011 o 08:41
    je to lákavé..take mňam...


  • elekra, 28. januára 2011 o 13:26
    Robievam zo sušených húb a potom omáčku nahladko rozmixujem. So zemiakovým pyré chutí vynikajúco.


  • emilly55, 28. januára 2011 o 15:02
    Ja zahustujem s hraškou,dokonca aj obalujem, chutí to výborne.
    Neviem či to poznáte,hraška je jemná hrachová zmes na dochucovanie,na obalovanie, aj zahustovanie omáčok.
    zloženie:hrach,kukurica,ryža,proso,sójová omáčka,cesnak.


  • matahari1974, 28. januára 2011 o 15:20
    elekra urcite vyskušam aj rozmixovať omáčku a pyre k tomu super tip vdaka
    emilly55 kde je dostať kupiť tu hrašku??


  • cica2, 28. januára 2011 o 17:37
    mňam;)


  • Reklama (za ňou pokračuje ešte 6 komentárov)
  • jarunka, 29. januára 2011 o 04:08
    vyzera to velmi lakavo.Tiez robievam ktomu zemiakove pyre.


  • evanaaa, 29. januára 2011 o 16:50
    Hrašku je dostať len v predajniach zdravej výživy (zatiaľ), a je viac druhov, na rôzne použitie, aj na pečenie, napr. sladká s vanilkovou príchuťou, a i. Tak, ako píše Emilly55. Dá sa vyhgľadať aj na nete, treba skúsiť, je tam výrobca, možno aj posielajú na dobierku.
    ...vyhľadať, opr.


  • milanka, 29. januára 2011 o 20:58
    mňáám,keby hovädzina nebola taká drahá...,ináč je to veľmi zdravé mäsko a samotný recept je výborný


  • 3sandra3, 14. júna 2011 o 22:45
    mnam,,, dala by som si zajtra na obed,,, lebo teraz je už neskoro, a okrem toho to nemám uvarené


  • emsy, 27. apríla 2012 o 19:48
    Vypek je ten prepaleny olej zmiesany s omrvinkami muky??? Sa mi to nezda. Bolo by dobre keby ste pisali aj cas napr. ako dlho to pecieme... Bez toho mne osobne recept nepomoze. Postup dokazem aj sam. Velmi mi tam chyba ten cas. Vdaka za pochopenie. Skusim teda odhadom :-)


  • mucko1, 13. februára 2013 o 13:14
    Mňam dnes to idem robiť na večeru. Veľmi sa teším na dobre papanie :)



Pridaj komentár:

Prihlás sa prezývkou z Varecha.sk alebo Nápady.Pravda.sk:



Nemáš registráciu na Varecha.sk alebo Nápady.Pravda.sk? Registrácia

Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Aktuálne súťaže

Vyhodnotenie súťaže o najkrajšiu kraslicu
Prezrite si TOP 10 kraslíc, ktoré sa vám najviac páčili.

SÚŤAŽ: Nie je želatína ako želatína! + VÝSLEDKY SÚŤAŽE
Veľká noc je náročným obdobím pre každú gazdinku. Dr.Oetker má teraz pre vás dvoch pomocníkov, s ktorými budú vaše jedlá ozdobou sviatočného stola.

TOP 15 - Najlepšie recepty mesiaca marec 2014
Najlepšie recepty mesiaca marec. Pozrite si TOP 15 receptov, ktoré sa vám najviac páčili.


Magazín

Veľkonočný jazyk
Hovädzí jazyk, údený i neúdený, je veľká pochúťka. Môžete ho konzumovať „len tak“, uvarený a nakrájaný, s cviklou, čerstvým chrenom, duseným medvedím cesnakom alebo červenou kapustou.

Veľká noc v Egypte
Zahraniční Varecháči píšu o tom, ako sa oslavujú veľkonočné sviatky v ich krajine. Náš seriál uzatvára Janaalizibolenova z Egypta.

Veľká noc v Nemecku
Zahraniční Varecháči píšu o tom, ako sa oslavujú veľkonočné sviatky v ich krajine. Dnes Elixir z Nemecka.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 17/2014: Morka na tanieri Morka na tanieri
Časopis Varecha vo piatok 25. apríla 2014 v denníku Pravda.


TOPlist