Hovädzí guláš s lesnými hubami (fotorecept)

Hovädzí guláš s lesnými hubami (fotorecept)
Foto: archaa
archaaArchaa, recept pridal: 9. novembra 2013 14:37Ďalšie jeho recepty

Suroviny

2-4
porcie
20
minút
príprava
80
minút
tepelná úprava

Postup prípravy receptu

1

Mäso umyjeme a nakrájame na kocky, cibuľu nadrobno. Tú hneď osmažíme na oleji do sklovita.
Hovädzí guláš s lesnými hubami (fotorecept) - obrázok 1

2

Pridáme mäso, osolíme, okoreníme, opaprikujeme, pridáme rascu podľa chuti, popražíme a dusíme 40 minút na miernom ohni. Vždy podlievame vývarom
Hovädzí guláš s lesnými hubami (fotorecept) - obrázok 2

3

Potom pridáme nakrájané lesné huby a dusíme takto este 30 minút. Ďalej podlievame vývarom. Keď už je mäso skoro mäkké, pridáme kápiu (ja som mala ešte aj zelenú papriku zvyšnú z raňajok, tak som ju tam pridala tiež) pridáme kečup, worcester, prelisovaný cesnak, ešte dochutíme a nakoniec zahustíme múkou. Necháme prejsť varom a
Hovädzí guláš s lesnými hubami (fotorecept) - obrázok 3

4

servírujeme s ľubovoľnou prilohou (ryža, hranolky, knedľa, cestoviny, či len tak s chlebom).
Hovädzí guláš s lesnými hubami (fotorecept) - obrázok 4



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasoval 1 človek (5,0 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu

Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Nebojte sa byliniek
Vy starší, len si spomeňte. Akými bylinkami voňala vaša záhrada pred polstoročím? Aké čerstvé rastlinky sa vtedy používali vo vašej kuchyni?

Slovenské gastronomické poklady
(2. časť)

Poznáte Zaručené tradičné špeciality zo Slovenska? Obohacujú náš každodenný jedálny lístok, no vieme o nich málo. Prečítajte si zaujímavosti o týchto potravinách.

Bonduelle Vapeur, zelenina upravená na pare!
- Inzercia -
Zelenina pri skladovaní stráca vitamíny. BONDUELLE Vapeur je skvelou voľbou pre tých z vás, ktorí chcú mať kvalitnú a chrumkavú zeleninu vždy po ruke.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 17/2015: Varíme pre oslávenca Varíme pre oslávenca
Časopis Varecha v piatok 24. apríla v denníku Pravda.


TOPlist