Hovädzí guláš s lesnými hubami (fotorecept)

Hovädzí guláš s lesnými hubami (fotorecept)
Foto: archaa
archaaArchaa, recept pridal: 9. novembra 2013 14:37Ďalšie jeho recepty

Suroviny

2-4
porcie
20
minút
príprava
80
minút
tepelná úprava

Postup prípravy receptu

1

Mäso umyjeme a nakrájame na kocky, cibuľu nadrobno. Tú hneď osmažíme na oleji do sklovita.
Hovädzí guláš s lesnými hubami (fotorecept) - obrázok 1

2

Pridáme mäso, osolíme, okoreníme, opaprikujeme, pridáme rascu podľa chuti, popražíme a dusíme 40 minút na miernom ohni. Vždy podlievame vývarom
Hovädzí guláš s lesnými hubami (fotorecept) - obrázok 2

3

Potom pridáme nakrájané lesné huby a dusíme takto este 30 minút. Ďalej podlievame vývarom. Keď už je mäso skoro mäkké, pridáme kápiu (ja som mala ešte aj zelenú papriku zvyšnú z raňajok, tak som ju tam pridala tiež) pridáme kečup, worcester, prelisovaný cesnak, ešte dochutíme a nakoniec zahustíme múkou. Necháme prejsť varom a
Hovädzí guláš s lesnými hubami (fotorecept) - obrázok 3

4

servírujeme s ľubovoľnou prilohou (ryža, hranolky, knedľa, cestoviny, či len tak s chlebom).
Hovädzí guláš s lesnými hubami (fotorecept) - obrázok 4



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasoval 1 človek (5,0 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu

Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Medovníková chalúpka v rozprávkovom lese
- Inzercia -
Medovníková chalúpka sa skrýva v lese. A viete, že aj vy v kuchyni môžete takéto rozprávkové lesy chrániť? Celkom jednoducho – správnymi surovinami, ktoré pri varení používame.

Rúra na pečenie: Nie je už len obyčajná pec
Vianoce – obdobie, kedy naše rúry na pečenie nemajú čas na oddych, sa pomaly blížia. Ak uvažujete o kúpe novej rúry, pomôžeme vám článkom, v ktorom si prečítate, aké parametre si máte pri ich výbere všímať, aby vám to dobre pieklo.

Prvá adminka Varechy Sandra: Varecha bola pre mňa obrovská škola
Prvá adminka Varechy Sandra Bombošová spomína na začiatky Varechy, obľúbené recepty a prezradila nám tiež, čo jej práca vo Varecha.sk dala.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 43/2014: Slovensko na tanieri (3) Slovensko na tanieri (3)
Časopis Varecha v piatok 24. októbra v denníku Pravda.


TOPlist