Hoki pečené s plnenými šampiňónmi

Hoki pečené s plnenými šampiňónmi
Foto: monzet
monzetMonzet, 42 ročná žena, Banská Bystrica, recept pridala: 1. februára 2011 12:26Ďalšie jej recepty

Milujeme plnené šampiňóny s nivou od @kimlo-http://varecha.pravda.sk/recepty/sampinony-plnene-nivou/5595-pouzi.html. Dnes však tých šampiňónov bolo v chladničke nejak menej,tak som ich doplnila rybkou,a fajný obed bol na svete

Suroviny

30
minút
na 180 °C

Postup prípravy receptu

1

Hoki poukladáme na naolejovaný plech kožou dole,osolíme,posypeme rascou,príp.korením na ryby,poukladáme pomedzi rybičku hlávky šampiňónov,do každého vložíme kus nivy,na to plátok slaninky a upečieme.Dobrú chuť.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu

Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Červená grilovačka
Grilovanie (vraj) umožňuje šetrnejšiu prípravu potravín ako klasické vyprážanie alebo pečenie.

Šéfkuchár Oldřich Sahajdák: Chceme mať reštauráciu plnú spokojných ľudí
Pražská reštaurácia La Degustation Bohême Bourgeoise, v ktorej je šéfkuchárom a spolumajiteľom Oldřich Sahajdák, získala Michelinovu hviezdu prvý krát v roku 2012 a od tej doby si prestížne ocenenie každý rok obhájila.

Degustačný šalátik
Počiatkom leta bola v Bratislave opäť vínna slávnosť. V interhoteli na Tehelnom poli sa uskutočnil 14. ročník Trunkfestu.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 31/2015: Letné dezerty Letné dezerty
Časopis Varecha v piatok 31. júla v denníku Pravda.


TOPlist