Hoki pečené s plnenými šampiňónmi

Hoki pečené s plnenými šampiňónmi
Foto: monzet
monzetMonzet, recept pridal: 1. februára 2011 12:26Ďalšie jeho recepty

Milujeme plnené šampiňóny s nivou od @kimlo-http://varecha.pravda.sk/recepty/sampinony-plnene-nivou/5595-pouzi.html. Dnes však tých šampiňónov bolo v chladničke nejak menej,tak som ich doplnila rybkou,a fajný obed bol na svete

Suroviny

30
minút
na 180 °C

Postup prípravy receptu

1

Hoki poukladáme na naolejovaný plech kožou dole,osolíme,posypeme rascou,príp.korením na ryby,poukladáme pomedzi rybičku hlávky šampiňónov,do každého vložíme kus nivy,na to plátok slaninky a upečieme.Dobrú chuť.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu

Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Slovensko má 17 rôznych názvov pre jeden malý kúsok uvareného čreva
Aký máme vlastne my Slováci vzťah k zabíjačkovým špecialitám, aké preferujeme chute, aké sú pre ten-ktorý kraj tie pravé jaternice, klobásy, tlačenky, čo vonia viac mužom a čo ženám a rezonuje ešte pojem zabíjačková sezóna medzi Dunajom a Tatrami tak, ako tomu bolo kedysi?

Vipavská cesnačka
Prichádza zima, prídu (dúfajme) i tuhšie dni. Bude si treba dať do úst čosi sýte, horúce a zdravé. Ponúkam vám čosi, čo spĺňa takúto predstavu.

Predvianočné obdobie – magický čas kúziel a čarov
Aj keď vonku to tento rok veľmi nevyzerá na to, že by sa Vianoce blížili, predsa len, keď nazrieme do kalendára, zistíme, že tu už budú čo nevidieť. O týždeň začína prvou adventnou nedeľou advent – najmagickejšie obdobie roka.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 48/2014: Zabíjačkové dobroty Zabíjačkové dobroty
Časopis Varecha v piatok 28. novembra v denníku Pravda.


TOPlist