Hoki pečené s plnenými šampiňónmi

Hoki pečené s plnenými šampiňónmi
Foto: monzet
monzetMonzet, recept pridal: 1. februára 2011 12:26Ďalšie jeho recepty

Milujeme plnené šampiňóny s nivou od @kimlo-http://varecha.pravda.sk/recepty/sampinony-plnene-nivou/5595-pouzi.html. Dnes však tých šampiňónov bolo v chladničke nejak menej,tak som ich doplnila rybkou,a fajný obed bol na svete

Suroviny

30
minút
na 180 °C

Postup prípravy receptu

1

Hoki poukladáme na naolejovaný plech kožou dole,osolíme,posypeme rascou,príp.korením na ryby,poukladáme pomedzi rybičku hlávky šampiňónov,do každého vložíme kus nivy,na to plátok slaninky a upečieme.Dobrú chuť.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu

Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Nebojte sa byliniek
Vy starší, len si spomeňte. Akými bylinkami voňala vaša záhrada pred polstoročím? Aké čerstvé rastlinky sa vtedy používali vo vašej kuchyni?

Slovenské gastronomické poklady
(2. časť)

Poznáte Zaručené tradičné špeciality zo Slovenska? Obohacujú náš každodenný jedálny lístok, no vieme o nich málo. Prečítajte si zaujímavosti o týchto potravinách.

Bonduelle Vapeur, zelenina upravená na pare!
- Inzercia -
Zelenina pri skladovaní stráca vitamíny. BONDUELLE Vapeur je skvelou voľbou pre tých z vás, ktorí chcú mať kvalitnú a chrumkavú zeleninu vždy po ruke.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 18/2015: Poklady slovenskej kuchyne Poklady slovenskej kuchyne
Časopis Varecha vo štvrtok 30. apríla v denníku Pravda.


TOPlist