Hipster toast

leerdammer - fotkaleerdammer, 15. júna 2015

Komerčný recept<br /> Tento toast si jeho autori pripravovali ešte skôr, než začal frčať. Samozrejme je vege, bio a organický, vyvinutý tak, aby jeho omrvinky Zobraziť celý popisKomerčný recept<br /> Tento toast si jeho autori pripravovali ešte skôr, než začal frčať. Samozrejme je vege, bio a organický, vyvinutý tak, aby jeho omrvinky nezostávali na brade žiadneho hipstera.

1
porcia

Suroviny

2 plátky
2 plátky
1 hrsť
2 ks
3 strúčiky
1 PL
1 hrsť čerstvý
 (Ideálne Portobello)
2 ks




Postup

  1. 1

    Na prípravu cícerovej fašírky si namočíme do vody cícer, cca na 24h. Zmiešame ho s červenou cibuľou, strúčikom cesnaku, hladkou múkou, posekaným petržlenom, osolíme a okoreníme. Túto zmes pomelieme a tvoríme fašírky.

  2. 2

    Koriandrové pesto pripravíme z posekaného koriandra, ktorý zmiešame v mažiari (alebo rozmixujeme) s 2 PL olivového oleja, strúčikom cesnaku, soľou a korením podľa chuti.

  3. 3

    Paradajkovú salsu pripravíme z paradajok nakrájaných na malé kúsky, zmiešame s červenou cibuľkou nakrájanou nadrobno, olivovým olejom, korením a soľou.

  4. 4

    Opečený toast potrieme koriandrovým pestom a zapečieme so syrom Special Toast. Cícerovú fašírku opečieme na panvici, rovnako aj kučeravý kel (listy potrhané na kusy približne veľkosti toastu) a plátky šampiňónov Portobello. Ochutíme soľou a korením.

  5. 5

    Na spodnú časť toastu položíme opečený kel, fašírku, šampiňóny, posypeme paradajkovou salsou a priložíme druhým toastom.

Diskusia k receptu

laurisia
Na jeden toast pre mňa príliš veľa surovín a zložitá príprava, ale toto ma pobavilo: "... vyvinutý tak, aby jeho omrvinky nezostávali na brade žiadneho hipstera." :-) :-) :-)
1x jonki




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia