Hermelín so šampiňónmi (fotorecept)
Autor receptu: jarbra
Jednoduche, chutne, rychla priprava do 30 minut na stole. ( Velmi zle sa mi fotilo, pretoze
jedla
pripravujem neskoro v noci a svetlo nieje dobre ).
Postup
- Suroviny, ktore potrebujeme:
- Sampinony oplachneme a nechame na sitku odkvapkat.
- Stred zo sampinonoch vyberieme a jemne ich nasolime.
- Hermelin, cervenu papriku ( kapiu ), nakrajame na kocky, cesnak postruhame na struhadle, ...
- pridame grilovacie korenie, cierne mlete korenie, cesnak podla chuti a dobre premiesame.
- Plnkou naplnime vybratu cast sampinonov.
- Do zapekacej misy z varneho skla dame olej, ulozime sampinony a zapeceme vo vyhriatej rure.
- Pred dokoncenim vrch posypeme struhanim syrom, dame este zapiest cca 5min.
- Podavame teple s chlebom s cerstvou zeleninou, alebo zeleninovym salatom.