Hankin škoricový koláč

redakcia - fotkaredakcia, 16. februára 2010

Suroviny

5 ks
200 g
200 g
1 vrecko
100 ml
100 ml
Puding:
1 balíček
500 ml
1 PL
Na vrch koláča:
250-300 g
2 vrecká




Postup

  1. 1

    Vajcia vyšľaháme s cukrom. Potom pridáme hladkú múku, prášok do pečiva, olej a vodu a vymiešame cesto. Na vymastený a vysypaný plech nalejeme 3/4 pripraveného cesta, zvyšnú štvrtinu cesta zafarbíme kakaom a postriekame povrch cesta cik–cak.

  2. 2

    Uvaríme puding podľa návodu na vrecúšku v osladenom mlieku a takisto ním pokropíme povrch cik–cak a dáme piecť.

  3. 3

    Ešte teplé potrieme kyslou smotanou a rovnomerne posypeme škoricovým cukrom.

Diskusia k receptu