Guláš z diviny

redakciaRedakcia, recept pridal: 2. októbra 2009 16:09Ďalšie jeho recepty


Suroviny

8
porcií
30
minút
príprava
120
minút
tepelná úprava

Postup prípravy receptu

1

Mäso nakrájame na väčšie kusy a opražíme na horúcom oleji. Preložíme ho do inej nádoby a prikryjeme. Vo výpeku opražíme nadrobno pokrájanú cibuľu, mrkvu, cesnak, zeler, petržlen, údenú slaninu, pokrájaný zelerový list a všetko varíme za občasného podlievania vodou do zmäknutia.

2

K zmäknutej zelenine pridáme mäso, na kolieska pokrájanú klobásu, bobkový list, štipľavú papriku a vegetu. Pred dovarením pridáme rajčinový pretlak, kyslú smotanu a víno.

3

Ako prílohu podávame kašu z kukuričnej múky, žemľové knedle alebo varené zemiaky.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Viktor Švec: Ponúkame tradičné francúzske recepty v modernom šate
O tom, že aj v Bratislave môžete zažiť nefalšovaný francúzsky gastronomický zážitok, nás presvedčil mladý slovenský kuchár Viktor Švec.

Moravská svadba
Svadobné hostiny, to nikdy nebola moja „parketa“. Hádam s výnimkou detstva.

Čo jedli naši predkovia počas veľkého pôstu
Dni sa predlžujú, jar už klope na dvere. Včerajšou Popolcovou stredou sa pre kresťanov začal 40-dňový veľký pôst, ktorým sa pripravujú na najdôležitejší sviatok roka Veľkú noc. Prečítajte si o pôstnych ľudových zvykoch, niektoré z nich sa u nás zachovali dodnes.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 9/2015: Sladkosti od prababičky Sladkosti od prababičky
Časopis Varecha v piatok 27. februára v denníku Pravda.


TOPlist