Grilovaný ananás s chilli a rumom

2010 - bez fotky2010, 30. novembra 2015
Grilovaný ananás s chilli a rumom
Foto: 2010

Skoda um som nemal len rum a zmeskal som o jeden den, lebo bola burka. Mohli by ste ma dat do sutaze s umom? Zobraziť celý popisSkoda um som nemal len rum a zmeskal som o jeden den, lebo bola burka. Mohli by ste ma dat do sutaze s umom? Dakujem PS: recept je od Allegry Mcevedy z Big table busy kitchen.

10 minút
príprava
5 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 ks
1/2 ks (feferónka)
2 ks
2 pl
2 pl
1 ks
1 ks
1 pl




Postup

  1. 1

    Ananas okrajame vykrojime hlub a nakrajame na platky. Pripravime si marinadu z medu, rumu, chilli, maty, nastruhanej limetkovej kory a limetkovej stavy.

  2. 2

    Marinadu premiesame a dame do sacku ( ziplock) pridame anansove platky a odlozime do ladnicky na min. 2 hodiny.

    Grilovaný ananás s chilli a rumom - obrázok 2
  3. 3

    Rozohreme grill a dame namarinovany ananas ugrilovat- zafarbit. Ked sa da... ked pride tropicka elektricka burka odlozime a zmeskame sutaz. Cheers

    Grilovaný ananás s chilli a rumom - obrázok 3

Diskusia k receptu

katka78
Grilovaný ananás mám rada a ešte radšej ľudí, ktorí majú zmysel pre humor a neberú sa príliš vážne. Cheers! :-)
jujoska
:-D to mas fakt smolu. Aj tak ti neverim, ze tam u vas zozenies um, tak sa nevyhovaraj na burku :-D
Inak ten ananas vobec nevyzera zle
frezia68
Jasné,že si nemal um,ale kvalitný rum sa nájde všade :-). Ananás aj bez grilovania je výborný,tak musím kúpiť gril :-),lebo recept lákavý.
afataga
jedna burka a aka ludska tragedia :-)
ananas vyzera famozne
tiginko
tak pekne si ma rozosmial (ako hovorievala istá pani) :-) Keď sa raz budem nudiť, tak si ho tiež ugrilujem
babav
Pekne , chutne aj vtipne .Takto si ananas ocistis rychlejsie, mam taky ,moj oblubeny " slicer":-).




zuzanka1367
Tak ja som sa do tej súťaže stihla zapojiť :), ale moje odpovede nebudú asi správne :) Odpovedala som nasledovne : Od novembra do marca platí odpoveď B (čaj s umom) od apríla do októbra je správna odpoveď C (um s kofolou) :)
janger
Uz som casto videla v receptoch, ze "um"....A to preco vlastne? Preco nie rum? Ved aj vodka je stale vodka a konak je konak? Ci rum je chranena znacka? Tak ako sampanske (Champagne)? ..Inak, @2010 , tvoj recept je zase paradny :-)...
tiginko
pravda, pravda @afi , som hlava deravá. Nuž ale keď som to už dávnejšie nevidela...
janger
@redakcia , dakujem. Precitala som si. Takze predpisy EU.... A dokonca som sa dozvedela, ze Bratislavske brandy je Bratislavske hradby :-)...
2010
Dakujem vsetkym za pekne komentare.
A tropicka elektricka burka je pre silnejsie povahy, podla meteorologickeho uradu bolo vyse 107000 bleskov v priebehu hodiny.


kukulienka71
ten úvod, to si celý ty:-)) krásna úvodná aj búrková fotka. Robila som už ananásovú salsu s chilli a cesnakom, tento recept sa mi tiež páči, dalo by sa to aj flambovať, s rumom s vyšším obsahom alkoholu.
smejkad
netvrdim, ze by som tam v tej chvili chcela byt, ale fascinujuci pohlad jednoznacne :-)
havino
ananas je moja parketa, mám v špajzi aj dnes, vyzerá to na chuť viac, ako dobre aj s chilli, ale burku by som nechcela zažiť




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia