Grilovanie troška zdravšie :-) fotorecept

Grilovanie troška zdravšie :-) fotorecept
Foto: stava
stavaStava, recept pridal: 3. mája 2011 10:56Ďalšie jeho recepty

Tento recept som si vymyslela ja...milujem ovsene vlocky a tak ich davam takmer vsade....tieto jednohubky sa dobre drzia v ruke a su ozaj stavnate...:-) a trosku zdravsie...:-)

Suroviny

6
porcií
15
minút
príprava
20
minút
tepelná úprava

Postup prípravy receptu

1

Do misky si nasypeme vlocky, ktore podlejeme mliekom alebo vyvarom a nechame ich troska napucniat. K vlockam pridame maso, vajce, pretlaceny cesnak, nakrajanu cibulu a korenie. Vsetko poriadne premiesime a nechame chvilu odlezat v chladnicky - najlepsie je si zmes pripravit rano a poobede grilovat.

2

Grilovat mozeme vonku na prirodnom ohni alebo doma na grilovacej panvici ci grile v rure. Ak uz mame gril rozpaleny nakrajame si syr na hranolceky o rozmeroch asi 1cmx1xmx2cm. Druh nechavam na kazdeho podla chuti, ale najlepsie je tvrdy syr. Kto nema rad, syr nemusi pridavat vobec. Na spajdle si napichame syr tak, aby bol na konci. Rukou si naberieme zmes maska. Priblizne tolko aby sme nim mohli obalit syr tak, aby nam nevytiekol.

3

Potom uz len poukladame na gril a grilujeme z kazdej strany. Davame pozor aby nam spadle nehoreli...mozeme si ich pred grilovanim trochu namacat do vody, ale my to obyvacajne ustriehneme....:-) Po ugrilovani ich poukladame na tanier a podavame s roznymi omackami ci dresingami...ja oblubujem najme sladko kyslu chilly omacku, ktoru si pripravujem doma a recept mam z tejto uzasnej stranky...xixi Dobru chut.
Grilovanie troška zdravšie :-) fotorecept - obrázok 3



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • noelia, 3. mája 2011 o 12:01
    UZASNE ! ....dakujem za napad.Ja tiez oblubujem vlocky a pridavam ich aj do palacinkoveho cesta aj do lievancov, napriklad. Ked grilujeme, co v nasich primorskych podmienkach robime naozaj casto, tak stale vymyslam sposoby, aby mi to viac chutilo a grilujeme zampiony, jablka so zemiakmi v alobale....ale toto ma este nenapadlo a urcite aj deti budu vo vytrzeni. Takze este raz dakujem a pozdravujem do Sabinova. Stravila som v Pecovskej Novej Vsi u babicky kopec detskych prazdninovych tyzdnov a cely kraj nesmierne milujem a paci sa mi....a robim mu reklamu vo svete.A detsky domov v Michalanoch bol mojim konickom.........krasny den a aj vsetky tie ostatne co pridu a samozrejme pekne a prijemne leto pri vasom rodinnom grile !


  • hubata, 3. mája 2011 o 16:37
    No veru pre deti tie špajdličky budú zaujímavé, už ich vidím aké majú špinavé pusiny. Ukladáááám !!!


  • stava, 3. mája 2011 o 20:04
    neolia...ja som povodom z Michalian...xixi...no a co sa tyka tych vlociek, ak ich oblubujes ako ja...tak ich mozes pomixovat na hrubsiu mucku a pridavat vsade namiesto muky ci struhanky...tak to robim ja...dokonca aj fasirky robim s celymi alebo posekanymi vlockami a vobec ich neobalujem v struhanke. Dam ich na vymasteny pekac, urobim do kazdej jamku, vlozim cherry rajcinku, na to polozim koliecko cibule a peciem asi 20 minut. Potom na nich dam len platok syra a dam na 5 minut do rury aby sa syr roztopil...tot vsjo...rychlovka bez prace a su ovela stavnatejsie a nie su preolejovane...no a nemusis stat pri sporaku...xixi...
    a ak nemas cherry rajcinky, tak daj len platok klasickej rajciny...
    dobru chut...:-)


  • evanaaa, 3. mája 2011 o 21:05
    Stava, dobrý nápad na tie mäsové "lízatká", to sa mi páči. A recept na tie fašítrky, ako ho uvádzaš tu, daj do receptov, aby s toho mali aj ostatní niečo. Tiež vypadá dobre.


  • lumilka1, 4. mája 2011 o 09:18
    @stava super nápad, určite vyskúšam aj tie fašírky.:o)))))


  • agora, 4. mája 2011 o 12:16
    páči sa mi jedno aj druhé....


  • gabuna, 4. mája 2011 o 18:01
    je to výborné, taky dělám s ovesnými vločkami. Jinak zdravím Sabinov, v Pečovské mám mnoho rodiny.


  • stava, 4. mája 2011 o 20:55
    evanaa...tak rozmyslam, ze niekde mam aj fotku, tak ho asi pridam...este popozeram a uvidim...xixi


  • jerica, 30. mája 2011 o 16:09
    zlaté,ako žabie stehienka :-)) xixixi


  • mracik9, 17. apríla 2012 o 10:33
    mňam,dobrotka určite vyskúšam



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Jablkový bioperník
Opäť sa začala teplá zima. Príroda trpí a ľudia v poltopánkach sa túlajú lesnými cestičkami.

Šéfkuchár Miroslav Milučký: Ľudia sa radi s jedlom na tanieri hrajú
Ak chcete zažiť gastronomický zážitok v pokojnej atmosfére, zakúsiť noblesu a genius loci starej Bratislavy, určite navštívte Francúzsku reštauráciu v bratislavskom Hoteli Devín. Kulinárske špeciality od šéfkuchára Miroslava Milučkého vám v nej pohladia všetky zmysly.

Magnesia Red vo vás prebudí silu
Kto by nemiloval podmanivú a energizujúcu chuť červeného ovocia? Teraz si tento skvelý zážitok môžete vychutnať vďaka novej minerálnej vode Magnesia Red s unikátnou kombináciou prírodného horčíka a šťavy z červeného ovocia. Či už si zvolíte Magnesia Red grapefruit, jahoda, malina alebo červená ríbezľa, každá z nich vás uchváti a prebudí vo vás skrytú životnú silu.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 51/2014: Vianočná hostina Vianočná hostina
Časopis Varecha v piatok 19. decembra v denníku Pravda.


TOPlist