Grilované rebierka

Grilované rebierka

Autor receptu: palma

4
porcie
90 minút
príprava
60 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Na prvú marinádu zmiešame koreniny a soľ s olejom. Marinádou dôkladne potrieme rebierka. Zabalíme ich do alobalu a dáme do chladu odležať aspoň na hodinku. Potom ich vyberieme a necháme zohriať na izbovú teplotu.
  2. Medzitým si pripravíme druhú marinádu z piva, medu, sladkej mletej papriky a kečupu.
  3. Rebierka zabalené v alobale dáme na gril a pomaly grilujeme z oboch strán. Keď sú už takmer hotové, odbalíme ich, potrieme druhou marinádou a dáme na gril dopiecť. Grilované rebierka podávame s opečeným chlebom, chrenom, horčicou, kyslými uhorkami alebo baraními rohmi.