Grilovaná pražma

zlota1 - bez fotkyzlota1, 22. novembra 2013
Grilovaná pražma
Foto: zlota1
1
porcia
5 minút
príprava
20 minút
na 180 °C

Suroviny

1 ks




Postup

  1. 1

    pražmu umyjeme pokial je čerstvá,ak je mrazená,len opláchneme námrazu.Nasolíme a do brucha a na kožu dáme bylinkové maslo.Upečieme v trúbe s grilom,alebo zabalíme do alobalu a dáme na gril.Ako prílohu som zvolila zemiakovú kašu a zeleninový šalát.dobrú chuť.Bylinkové maslo buď kúpime hotové,alebo si ho urobme sami:do zmaknutého masla primiešame čerstvé nadrobno nasekané bylinky nastiekame sáčkom s odstrihnutým rožkom jednotlivé porcie a zamrazíme pre ďašiu spotrebu.

Diskusia k receptu

afataga
dobry obed si urobila, este sa mi tam pyta citron
marianne
ano,este kusok citrona a super to je, tak ako to je:-) Krasne jednoduche a chutne,palec hore @zlota1
boxik
Takto má vyzerať recept na rybu a nie ako je dnes módou chuť potlačiť koreninami od výmyslu sveta, kto má ryby skutočne rád dáva ti 100 bodov ako ja.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia