Grilovaná hovädzia sviečkovica s hráškovými a fazuľovými strukmi

Marcel Ihnačák
executive chef hotela Double Tree by Hilton v Bratislave, 17. mája 2012
Grilovaná hovädzia sviečkovica s hráškovými a fazuľovými strukmi
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie

Suroviny

1 kg
250 g
250 g
 na ozdobu
2 PL
2 ks, nasekané na drobno
2 strúčiky nasekané
1 PL




Postup

  1. 1

    Hovädziu sviečkovicu osolíme, okoreníme, grilujeme asi 20 minút – závisí od typu prepečenia, aký chceme.

  2. 2

    Hráškové a fazuľové struky očistíme a uvaríme v slanej vode do chrumkava, prihodíme ich na panvicu s rozpáleným olejom, rýchlo orestujeme s nasekaným cesnakom a čili, zľahka prehodíme, osolíme, okoreníme, rozdelíme na taniere.

  3. 3

    Sviečkovicu nakrájame na tenké plátky, uložíme na struky, na záver dozdobíme žltými lístkami stonkového zeleru alebo inými zaujímavými bylinkami.

Diskusia k receptu

jumbo
VELMI SA MI PACI TENTO RECEPT LEN NEVIEM PRECO GRILOVAT 20 MINUT. ABY SA NEVYSUSILA A NESTVRDLA NEMAM TO VYSKUSANE ALE VYSKUSAM. ESTE RAZ RECEPT JE ZA 1*.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia