Grilovaná cuketa s fetou

Viktor Nemček
šéfkuchár hotela Družba v Demänovskej Doline, 1. júla 2012
Grilovaná cuketa s fetou
Foto: Pravda - Ivan Majerský
4
porcie
15 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

2 ks, stredné
2 g
2 g
100 ml
200 g
2 strúčiky




Postup

  1. 1

    Cuketu rozrežeme na polovicu po dĺžke a vnútro vydlabeme, aby sme ju mohli naplniť.

  2. 2

    Syr feta nakrájame na malé kocky, zmiešame s oreganom, mätou, cesnakom, olivovým olejom a takto pripravenou zmesou plníme cukety.

  3. 3

    Grilujeme asi 10 minút prikryté pokrievkou.

Diskusia k receptu

huck
suhlasim @marianne69 , vynikajuci v tychto tropickych horučavach ! Už viem , čo pripravim zajtra :)
martamm
Ešte by som to vnútro, čo sme vykrojili nakrájala nadrobno a pridala k syru, škoda hon vyhodiť
dandulka
tento recept ešte dnes urobím na večeru , len nemám mätu , použijem čerstvú bazalku .




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia