Grilovaná cuketa.

jarbraJarbra, recept pridal: 15. júla 2012 8:48Ďalšie jeho recepty

Ako prílohy ku grilovačke sú vhodné :cukety,baklažán,šampiňóny,zemiaky,cibule,papriky atď.Zeleninu napichujeme na drevené a kovové špajdle.Drevené treba pred grilovaním namočiť na 50 minút do studenej vody ,aby počas grilovačky nezhoreli.

Suroviny


Postup prípravy receptu

1

Očistenu cuketu nakrájame pozdĺžne na hrubšie plátky.Pretlačený cesnak vymiešame s olivovým olejom,pridáme provensálské korenie a soľ.

2

Cukety dáme na 2 až 3hodiny odležať v marináde.

3

Vyberieme ich z marinády a grilujeme ,približné 8 minút za stáleho obracania.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • sovka62, 15. júla 2012 o 10:59
    S cuketou (a ani inými tekvicami) nie som veľká kamarátka, ale keď ju grilovala dcére, nakrájanú na plátky po dĺžke, naloženú v marináde z oleja a korenia na grilovanie zeleniny, bola dobrá a naozaj mi chutila. Tak na budúce skúsime aj provensálskymi bylinkami.


  • nika60, 15. júla 2012 o 22:32
    Ja mám zasa cuketu veľmi rada a naučila som na ňu aj manžela takže pokiaľ je opekáme často Príma recept...



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Jesenná chrípka nechutí naozaj nikomu
- Inzercia -
Prichádza jeseň a s ňou aj zvýšená záťaž na váš organizmus. Pripravte sa.

Varecha 38/2014: Pivová kuchárka
Časopis Varecha v piatok 19. septembra v denníku Pravda.

TESCO v Žiline sa mení, oplatí sa prísť
- Inzercia -
Rozhovor s Andreou Lapunikovou, marketingovou riaditeľkou TESCO STORES SR, a.s.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 38/2014: Pivová kuchárka Pivová kuchárka
Časopis Varecha v piatok 19. septembra v denníku Pravda.


TOPlist