Grilovaná cuketa.

jarbraJarbra, 15. júla 2012 8:48
Ďalšie jeho recepty »

Ako prílohy ku grilovačke sú vhodné :cukety,baklažán,šampiňóny,zemiaky,cibule,papriky atď.Zeleninu napichujeme na drevené a kovové špajdle.Drevené treba pred grilovaním namočiť na 50 minút do studenej vody ,aby počas grilovačky nezhoreli.

Suroviny

10-12 ks
5 - 6 ks strúčikov
5 lyžice
2 lyžičky
1 lyžička

Postup prípravy

  1. 1

    Očistenu cuketu nakrájame pozdĺžne na hrubšie plátky.Pretlačený cesnak vymiešame s olivovým olejom,pridáme provensálské korenie a soľ.

  2. 2

    Cukety dáme na 2 až 3hodiny odležať v marináde.

  3. 3

    Vyberieme ich z marinády a grilujeme ,približné 8 minút za stáleho obracania.

ohodnoť recept:
Hlasoval 1 človek (3,0 hviezdičiek)
Recept je zaradený do tagov:


Inšpirácie z nových receptov
TOPlist