Grilovacia klobása s Nivou a hruškami

Autor receptu: mecom

Komerčný recept od šéfkuchára Mareka Orta

4
porcie
15 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. Rímsky šalát rozoberieme na listy, umyjeme ho pod studenou vodou a necháme odkvapkať. Natrháme ho na menšie kúsky a vložíme do šalátovej misy. Hrušky si nakrájame na tenšie prúžky, pridáme k natrhanému šalátu. Vlašské orechy posekáme a opražíme ich na panvici. Pridáme do šalátu. Šalát ochutíme soľou a olivovým olejom.
  2. Červenú cibuľu si nakrájame na menšie mesiačiky, orestujeme na rozohriatom oleji, osolíme a dochutíme čerstvo namletým čiernym korením. Pridáme do šalátu a všetko premiešame. Servírujeme do hlbokého taniera. Klobásu si pripravíme na grile a pokrájame na menšie kolieska a pridáme na šalát.
  3. Nastrúhanou nivou (na hrubo) posypeme hotový šalát.