grilazove rezy

benu69Benu69, recept pridal: 9. novembra 2012 19:35Ďalšie jeho recepty

Grilážové oblát SUROVINY: 1 balíček oblátok 250 g kryštálového cukru 1 ks smetol 1 PL kakaa 1 ks vanilínový cukor 250 g nasekaných vlašských orechov 1 konzerva Salka + vytvoriť nákupný zoznam Čas prípravy: 30 min. Cukor upražíme na sucho na karamel, pridáme Smetol, vanilínový cukor, kakao, nasekané orechy a Salko. 2.Miešame na miernom ohni pokiaľ zmes nezhustne. 3.Ešte horúcu zmes natrieme na oblátku, priložíme ďalšiu oblátku, opäť

Suroviny



    Postup prípravy receptu



    Páči sa ti tento recept?
    Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




    Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

    Komentáre k receptu
    • benu69, 30. decembra 2012 o 17:09
      grilazove rezy
      Benu69, 30 ročná žena, , recept pridala: 9. novembra 2012 19:35
      Ďalšie jej recepty
      Grilážové oblát SUROVINY: 1 balíček oblátok 250 g kryštálového cukru 1 ks smetol 1 PL kakaa 1 ks vanilínový cukor 250 g nasekaných vlašských orechov 1 konzerva Salka + vytvoriť nákupný zoznam Čas prípravy: 30 min. Cukor upražíme na sucho na karamel, pridáme Smetol, vanilínový cukor, kakao, nasekané orechy a Salko. 2.Miešame na miernom ohni pokiaľ zmes nezhustne. 3.Ešte horúcu zmes natrieme na oblátku, priložíme ďalšiu oblátku, opäť

      Suroviny



      Nutričné hodnoty (odhad)
      Veľmi hrubý odhad
      pre neznámy počet porcií
      Pri tomto jedle sú kalorické hodnoty pre úplne celé jedlo, ktoré sa uvarí, ako by to bola jedna porcia, keďže v recepte nie je uvedený počet porcií
      Tuky
      0,00
      g0%
      UPOZORNENIE:
      Výpočet nutričných hodnôt je len veľmi hrubým odhadom podľa hodnôt tabuľky nutričných hodnôt, ktorú nájdete v pravom stĺpci. Varecha vie vypočítať kalorické hodnoty, sacharidy a tuky len zo surovín uvedených v tabuľke, pri ktorých je gramáž v gramoch alebo kilogramoch. Pokiaľ je gramáž suroviny určená všeobecným zadaním (napr. hrnček, trochu, 4 polievkové lyžice) Varecha nevie vypočítať kalorickú hodnotu danej suroviny a v tabuľke ju nahradí otáznikom a v celkovom súčte tento údaj nie je započítaný!
      Postup receptu



    Pridanie komentáru:
    Ďalšie komentáre sa k tomuto receptu momentálne nedajú pridávať. Pretože autor receptu buď tento recept vypol (zmenil na skrytý), alebo v ňom autor robil úpravy a recept čaká na schválenie administrátormi.

    Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
    QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
    Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

    Recept je v kategóriach:


    Magazín

    Viktor Švec: Ponúkame tradičné francúzske recepty v modernom šate
    O tom, že aj v Bratislave môžete zažiť nefalšovaný francúzsky gastronomický zážitok, nás presvedčil mladý slovenský kuchár Viktor Švec.

    Moravská svadba
    Svadobné hostiny, to nikdy nebola moja „parketa“. Hádam s výnimkou detstva.

    Čo jedli naši predkovia počas veľkého pôstu
    Dni sa predlžujú, jar už klope na dvere. Včerajšou Popolcovou stredou sa pre kresťanov začal 40-dňový veľký pôst, ktorým sa pripravujú na najdôležitejší sviatok roka Veľkú noc. Prečítajte si o pôstnych ľudových zvykoch, niektoré z nich sa u nás zachovali dodnes.


    Inzercia

    Časopis Varecha
    Varecha 9/2015: Sladkosti od prababičky Sladkosti od prababičky
    Časopis Varecha v piatok 27. februára v denníku Pravda.


    TOPlist