grilazove rezy

benu69Benu69, 32 ročná žena, recept pridala: 9. novembra 2012 19:35Ďalšie jej recepty

Grilážové oblát SUROVINY: 1 balíček oblátok 250 g kryštálového cukru 1 ks smetol 1 PL kakaa 1 ks vanilínový cukor 250 g nasekaných vlašských orechov 1 konzerva Salka + vytvoriť nákupný zoznam Čas prípravy: 30 min. Cukor upražíme na sucho na karamel, pridáme Smetol, vanilínový cukor, kakao, nasekané orechy a Salko. 2.Miešame na miernom ohni pokiaľ zmes nezhustne. 3.Ešte horúcu zmes natrieme na oblátku, priložíme ďalšiu oblátku, opäť

Suroviny



    Postup prípravy receptu



    Páči sa ti tento recept?
    Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




    Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

    Komentáre k receptu
    • benu69, 30. decembra 2012 o 17:09
      grilazove rezy
      Benu69, 30 ročná žena, , recept pridala: 9. novembra 2012 19:35
      Ďalšie jej recepty
      Grilážové oblát SUROVINY: 1 balíček oblátok 250 g kryštálového cukru 1 ks smetol 1 PL kakaa 1 ks vanilínový cukor 250 g nasekaných vlašských orechov 1 konzerva Salka + vytvoriť nákupný zoznam Čas prípravy: 30 min. Cukor upražíme na sucho na karamel, pridáme Smetol, vanilínový cukor, kakao, nasekané orechy a Salko. 2.Miešame na miernom ohni pokiaľ zmes nezhustne. 3.Ešte horúcu zmes natrieme na oblátku, priložíme ďalšiu oblátku, opäť

      Suroviny



      Nutričné hodnoty (odhad)
      Veľmi hrubý odhad
      pre neznámy počet porcií
      Pri tomto jedle sú kalorické hodnoty pre úplne celé jedlo, ktoré sa uvarí, ako by to bola jedna porcia, keďže v recepte nie je uvedený počet porcií
      Tuky
      0,00
      g0%
      UPOZORNENIE:
      Výpočet nutričných hodnôt je len veľmi hrubým odhadom podľa hodnôt tabuľky nutričných hodnôt, ktorú nájdete v pravom stĺpci. Varecha vie vypočítať kalorické hodnoty, sacharidy a tuky len zo surovín uvedených v tabuľke, pri ktorých je gramáž v gramoch alebo kilogramoch. Pokiaľ je gramáž suroviny určená všeobecným zadaním (napr. hrnček, trochu, 4 polievkové lyžice) Varecha nevie vypočítať kalorickú hodnotu danej suroviny a v tabuľke ju nahradí otáznikom a v celkovom súčte tento údaj nie je započítaný!
      Postup receptu



    Pridanie komentáru:
    Ďalšie komentáre sa k tomuto receptu momentálne nedajú pridávať. Pretože autor receptu buď tento recept vypol (zmenil na skrytý), alebo v ňom autor robil úpravy a recept čaká na schválenie administrátormi.

    Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
    QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
    Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

    Recept je v kategóriach:


    Magazín

    Liptovská fazuľa, modranské víno
    Liptákov v Modre by ste zrátali na prstoch jednej ruky. Ich modranským lídrom je Ľubo Rapoš. Môj priateľ, výtvarník, citlivý a dobrý človek.

    Šéfkuchár Carl Gillain: Keď chcete jedlom zaujať, musíte trochu šokovať
    Hoci má len 29 rokov, jeho reštaurácia L’Agathopéde v belgickom Namur získala skvelé hodnotenie v európskom gurmánskom bedekri Gault & Millau.

    Sicílska zelenina
    Dlhé roky Jožko s Luciou nevytiahli nohy z domu. Stavali chalupu, poctivo obrábali vinice, starali sa o deti.


    Inzercia

    Časopis Varecha
    Varecha 36/2015: Jablkové hodovanie Jablkové hodovanie
    Časopis Varecha v piatok 4. septembra v denníku Pravda.


    TOPlist