grilazove rezy

benu69Benu69, recept pridal: 9. novembra 2012 19:35Ďalšie jeho recepty

Grilážové oblát SUROVINY: 1 balíček oblátok 250 g kryštálového cukru 1 ks smetol 1 PL kakaa 1 ks vanilínový cukor 250 g nasekaných vlašských orechov 1 konzerva Salka + vytvoriť nákupný zoznam Čas prípravy: 30 min. Cukor upražíme na sucho na karamel, pridáme Smetol, vanilínový cukor, kakao, nasekané orechy a Salko. 2.Miešame na miernom ohni pokiaľ zmes nezhustne. 3.Ešte horúcu zmes natrieme na oblátku, priložíme ďalšiu oblátku, opäť

Suroviny



    Postup prípravy receptu



    Páči sa ti tento recept?
    Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




    Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

    Komentáre k receptu
    • benu69, 30. decembra 2012 o 17:09
      grilazove rezy
      Benu69, 30 ročná žena, , recept pridala: 9. novembra 2012 19:35
      Ďalšie jej recepty
      Grilážové oblát SUROVINY: 1 balíček oblátok 250 g kryštálového cukru 1 ks smetol 1 PL kakaa 1 ks vanilínový cukor 250 g nasekaných vlašských orechov 1 konzerva Salka + vytvoriť nákupný zoznam Čas prípravy: 30 min. Cukor upražíme na sucho na karamel, pridáme Smetol, vanilínový cukor, kakao, nasekané orechy a Salko. 2.Miešame na miernom ohni pokiaľ zmes nezhustne. 3.Ešte horúcu zmes natrieme na oblátku, priložíme ďalšiu oblátku, opäť

      Suroviny



      Nutričné hodnoty (odhad)
      Veľmi hrubý odhad
      pre neznámy počet porcií
      Pri tomto jedle sú kalorické hodnoty pre úplne celé jedlo, ktoré sa uvarí, ako by to bola jedna porcia, keďže v recepte nie je uvedený počet porcií
      Tuky
      0,00
      g0%
      UPOZORNENIE:
      Výpočet nutričných hodnôt je len veľmi hrubým odhadom podľa hodnôt tabuľky nutričných hodnôt, ktorú nájdete v pravom stĺpci. Varecha vie vypočítať kalorické hodnoty, sacharidy a tuky len zo surovín uvedených v tabuľke, pri ktorých je gramáž v gramoch alebo kilogramoch. Pokiaľ je gramáž suroviny určená všeobecným zadaním (napr. hrnček, trochu, 4 polievkové lyžice) Varecha nevie vypočítať kalorickú hodnotu danej suroviny a v tabuľke ju nahradí otáznikom a v celkovom súčte tento údaj nie je započítaný!
      Postup receptu



    Pridanie komentáru:
    Ďalšie komentáre sa k tomuto receptu momentálne nedajú pridávať. Pretože autor receptu buď tento recept vypol (zmenil na skrytý), alebo v ňom autor robil úpravy a recept čaká na schválenie administrátormi.

    Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
    QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
    Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

    Recept je v kategóriach:


    Magazín

    Jablkový bioperník
    Opäť sa začala teplá zima. Príroda trpí a ľudia v poltopánkach sa túlajú lesnými cestičkami.

    Šéfkuchár Miroslav Milučký: Ľudia sa radi s jedlom na tanieri hrajú
    Ak chcete zažiť gastronomický zážitok v pokojnej atmosfére, zakúsiť noblesu a genius loci starej Bratislavy, určite navštívte Francúzsku reštauráciu v bratislavskom Hoteli Devín. Kulinárske špeciality od šéfkuchára Miroslava Milučkého vám v nej pohladia všetky zmysly.

    Magnesia Red vo vás prebudí silu
    Kto by nemiloval podmanivú a energizujúcu chuť červeného ovocia? Teraz si tento skvelý zážitok môžete vychutnať vďaka novej minerálnej vode Magnesia Red s unikátnou kombináciou prírodného horčíka a šťavy z červeného ovocia. Či už si zvolíte Magnesia Red grapefruit, jahoda, malina alebo červená ríbezľa, každá z nich vás uchváti a prebudí vo vás skrytú životnú silu.


    Inzercia

    Časopis Varecha
    Varecha 52/2014: Silvestrovské menu Silvestrovské menu
    Časopis Varecha v sobotu 27. decembra v denníku Pravda.


    TOPlist