grilazove rezy

benu69Benu69, recept pridal: 9. novembra 2012 19:35Ďalšie jeho recepty

Grilážové oblát SUROVINY: 1 balíček oblátok 250 g kryštálového cukru 1 ks smetol 1 PL kakaa 1 ks vanilínový cukor 250 g nasekaných vlašských orechov 1 konzerva Salka + vytvoriť nákupný zoznam Čas prípravy: 30 min. Cukor upražíme na sucho na karamel, pridáme Smetol, vanilínový cukor, kakao, nasekané orechy a Salko. 2.Miešame na miernom ohni pokiaľ zmes nezhustne. 3.Ešte horúcu zmes natrieme na oblátku, priložíme ďalšiu oblátku, opäť

Suroviny



    Postup prípravy receptu



    Páči sa ti tento recept?
    Fejsbukni
    Z technických príčin je momentálne hviezdičkovanie receptov nedostupné. Pokiaľ chcete vyjadriť, že sa vám recept páči, lajknite ho zatiaľ na facebooku, alebo napíšte komentár do diskusie. Vaša Varecha.sk



    Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

    Jeden komentár k receptu
    • benu69, 30. decembra 2012 o 17:09
      grilazove rezy
      Benu69, 30 ročná žena, , recept pridala: 9. novembra 2012 19:35
      Ďalšie jej recepty
      Grilážové oblát SUROVINY: 1 balíček oblátok 250 g kryštálového cukru 1 ks smetol 1 PL kakaa 1 ks vanilínový cukor 250 g nasekaných vlašských orechov 1 konzerva Salka + vytvoriť nákupný zoznam Čas prípravy: 30 min. Cukor upražíme na sucho na karamel, pridáme Smetol, vanilínový cukor, kakao, nasekané orechy a Salko. 2.Miešame na miernom ohni pokiaľ zmes nezhustne. 3.Ešte horúcu zmes natrieme na oblátku, priložíme ďalšiu oblátku, opäť

      Suroviny



      Nutričné hodnoty (odhad)
      Veľmi hrubý odhad
      pre neznámy počet porcií
      Pri tomto jedle sú kalorické hodnoty pre úplne celé jedlo, ktoré sa uvarí, ako by to bola jedna porcia, keďže v recepte nie je uvedený počet porcií
      Tuky
      0,00
      g0%
      UPOZORNENIE:
      Výpočet nutričných hodnôt je len veľmi hrubým odhadom podľa hodnôt tabuľky nutričných hodnôt, ktorú nájdete v pravom stĺpci. Varecha vie vypočítať kalorické hodnoty, sacharidy a tuky len zo surovín uvedených v tabuľke, pri ktorých je gramáž v gramoch alebo kilogramoch. Pokiaľ je gramáž suroviny určená všeobecným zadaním (napr. hrnček, trochu, 4 polievkové lyžice) Varecha nevie vypočítať kalorickú hodnotu danej suroviny a v tabuľke ju nahradí otáznikom a v celkovom súčte tento údaj nie je započítaný!
      Postup receptu



    Pridanie komentáru:
    Ďalšie komentáre sa k tomuto receptu momentálne nedajú pridávať. Pretože autor receptu buď tento recept vypol (zmenil na skrytý), alebo v ňom autor robil úpravy a recept čaká na schválenie administrátormi.

    Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
    QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
    Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

    Recept je v kategóriach:


    Aktuálne súťaže

    Vyhodnotenie súťaže o najkrajšiu kraslicu
    Prezrite si TOP 10 kraslíc, ktoré sa vám najviac páčili.

    SÚŤAŽ: Nie je želatína ako želatína! + VÝSLEDKY SÚŤAŽE
    Veľká noc je náročným obdobím pre každú gazdinku. Dr.Oetker má teraz pre vás dvoch pomocníkov, s ktorými budú vaše jedlá ozdobou sviatočného stola.

    TOP 15 - Najlepšie recepty mesiaca marec 2014
    Najlepšie recepty mesiaca marec. Pozrite si TOP 15 receptov, ktoré sa vám najviac páčili.


    Magazín

    Veľkonočný jazyk
    Hovädzí jazyk, údený i neúdený, je veľká pochúťka. Môžete ho konzumovať „len tak“, uvarený a nakrájaný, s cviklou, čerstvým chrenom, duseným medvedím cesnakom alebo červenou kapustou.

    Veľká noc v Egypte
    Zahraniční Varecháči píšu o tom, ako sa oslavujú veľkonočné sviatky v ich krajine. Náš seriál uzatvára Janaalizibolenova z Egypta.

    Veľká noc v Nemecku
    Zahraniční Varecháči píšu o tom, ako sa oslavujú veľkonočné sviatky v ich krajine. Dnes Elixir z Nemecka.


    Inzercia

    Časopis Varecha
    Varecha 17/2014: Morka na tanieri Morka na tanieri
    Časopis Varecha vo piatok 25. apríla 2014 v denníku Pravda.


    TOPlist