Grilážky jajky

feva - fotkafeva, 6. apríla 2012
Grilážky jajky
Foto: feva

Grilažky màm veľmi rada.Preto som sa rozhodla skúsitich a za pomoci mojich skvelých sestriciek sme ich urobili. Su sladké,su krásne a ja ich Zobraziť celý popisGrilažky màm veľmi rada.Preto som sa rozhodla skúsitich a za pomoci mojich skvelých sestriciek sme ich urobili. Su sladké,su krásne a ja ich milujem.

30 minút
príprava

Suroviny

400 g
1 ks
100 g
100 g
200 g
1 ks




Postup

  1. 1

    Cukor si uprazime na karamel.Do horucého karamelu nalejeme kandizovane mlieko. Trošku ešte povarìme a odstavíme.Následne pridáme palmarin a ceru. Dohladka vymiešame. Nakoniec pridame pomlete orechy. Niekto dáva nasekane ja som ich Km.kedze to rychlo tuhne musíme natierať rýchlo jeden plat za druhým a ukladame na seba. Keď to máme hotové zatažíme to.deň nechame stáť. :-)

Diskusia k receptu

elisticka
super kolaciky aj u nas si ich syn prial urobit tiez uz su zatazene:-))
zdenkas
Aj u nás sú obľúbené a sú už pripravené na papanie.
paveva
aj ja ich robievam, je to kalorická bomba, ešte ich namáčam v čok. poleve.
paveva
aešte som zabudla, máš ich pekne nakrájané, čo sa mne nepodarí.
vanilka111
vyzerajú krásne,ale mňa by zaujímalo okrem toho či cera alebo hera aj to,či to mlieko kondenzované má byť sladené,lebo je aj nesladené..ďakujem
hahaias
aj ja robím také grilážky. Podľa mňa radšej by som dala Heru ako Ceru a mlieko určite sladené
evanaaa
Zaujímavé, že nejde Salko, uvarené na karamel, ale karamel do kondenz. mlieka. A čo sa týka Cery - je to stužený tuk hlavne do poliev na torty a pod., aby držali, stuhli, Hera ( Palmarin, ai.) je trochu iné.
sisa
evanaaa, ja neviem, ale ako čítam, tak čítam, tak do karamelu ide kondenz.mlieko a pokiaľ viem kondenzo.mlieko nie je nič iné ako Salko, či?
hrcmajster
no ja som dala nesladene, len kondezovane a teraz marne cakam kedy to zacne tuhnut:( chutovo je to ako grilazky, aj sladke je to dost az moc, ale je to stale tekute...stuhne to vobec?




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia