Grankový koláč

renatulkaRenatulka, recept pridal: 17. decembra 2012 9:35Ďalšie jeho recepty

Tento koláčik mám od sestry je jednoduchý a veľmi dobrý.

Suroviny

30
minút
príprava
25-30
minút
na 180 °C

Postup prípravy receptu

1

Všetky suroviny spolu dobre vymiešame a upečieme na vymastenom a vysypanom plechu na 180 stupňov asi 25-30 min. podľa rúry /vyskúšame špáradlom/.

2

Upečený koláč necháme vychladnúť a polejeme ho pohárom kávy a natrieme džemom.

3

Urobíme si polevu: zahrejeme si smotanu a čokolády na varenie-nevaríme len zahrejeme, rozpustíme čokoládu a necháme trocha stuhnúť. Polejeme koláč a dáme do chladničky a potom už len dobrú chuť.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu

Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Recept je v kategóriach:

Magazín

Tvrďáci vyšli z módy, ženy preferujú citlivých mužov
- Inzercia -
Tradičný obdiv k drsňákom sa pomaly vytráca, svaly a sila prestávajú byť v kurze.

Varecha 29/2014: Prázdniny u babičky
Časopis Varecha v piatok 1. augusta 2014 v denníku Pravda.

Šéfkuchár Jaroslav Žídek: Teším sa, keď mi uvarí manželka
Získal 3x ocenenie Gurmán Award – kuchár roka, je majiteľom a zároveň šéfkuchárom reštaurácie Albrecht, môžete ho vidieť na obrazovke a vydal už tri kuchárske knihy – Jaroslav Žídek.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 29/2014: Prázdniny u babičky Prázdniny u babičky
Časopis Varecha v piatok 1. augusta 2014 v denníku Pravda.


TOPlist