Grankový koláč

renatulkaRenatulka, recept pridal: 17. decembra 2012 9:35Ďalšie jeho recepty

Tento koláčik mám od sestry je jednoduchý a veľmi dobrý.

Suroviny

30
minút
príprava
25-30
minút
na 180 °C

Postup prípravy receptu

1

Všetky suroviny spolu dobre vymiešame a upečieme na vymastenom a vysypanom plechu na 180 stupňov asi 25-30 min. podľa rúry /vyskúšame špáradlom/.

2

Upečený koláč necháme vychladnúť a polejeme ho pohárom kávy a natrieme džemom.

3

Urobíme si polevu: zahrejeme si smotanu a čokolády na varenie-nevaríme len zahrejeme, rozpustíme čokoládu a necháme trocha stuhnúť. Polejeme koláč a dáme do chladničky a potom už len dobrú chuť.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasoval 1 človek (4,0 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • 3sandra3, 17. decembra 2012 o 17:17
    to musí byť chutné...


  • betty21, 18. decembra 2012 o 06:47
    ľahký, rýchly, ukladám


  • sizan, 13. októbra 2014 o 12:15
    ľahký, rýchly a aj veľmi dobrý, u nás mal úspech



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Recept je v kategóriach:

Magazín

Predvianočné obdobie – magický čas kúziel a čarov
Aj keď vonku to tento rok veľmi nevyzerá na to, že by sa Vianoce blížili, predsa len, keď nazrieme do kalendára, zistíme, že tu už budú čo nevidieť. O týždeň začína prvou adventnou nedeľou advent – najmagickejšie obdobie roka.

Od mágie k borovičke
- Inzercia -
Borievka obyčajná je všetko, len nie obyčajná! Lahodné srdce Spišskej borovičky – tekutého klenotu, ktorý nám závidia až za hranicami – bolo odpradávna súčasťou tajomných magických rituálov u nás i vo svete.

Čatajské praclíky
„Šedesátka neny bohvíjaký vek, mosíš sa jej šak dožit,“ hovoril kedysi modranský mäsiar Vinco Held.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 48/2014: Zabíjačkové dobroty Zabíjačkové dobroty
Časopis Varecha v piatok 28. novembra v denníku Pravda.


TOPlist