Granadir po mojom

Autor receptu: marrry

O granadire sa hovorí, že je to jedlo chudobných :) ja si myslim, že je to najlepšie jedlo, ktoré viem uvariť hocikedy lebo vždy mám doma to, čo k nemu potrebujem. Môj granadír zjedol aj ten kto hovoril, že ho nemá rád :) vždy sa len zapráši po ňom. Výhodou je, že sa nikdy nestresujem tým ak nemám potrebné cestoviny ja tam šupnem hocičo

3
porcie
10 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Zemiačiky si očistíme, nakrájame na malé kocky, dáme variť cestovinu.Kým sa nám zemiačiky a cestovina varí, tak si na masti spražíme na drobno nakrájanú cibuľku k nej pridáme nakrájanú slaninku. Keď už je slaninka opražená nasypeme na ňu lyžičku sladkej papriky trošku opražíme a odstavime. Uverené zemiaky s cestovinou a opraženou slaninkou zmiešame dokopy. Necháme odstáť aspoň 10 minút aby sa to dobre spojilo a možeme papať :) ja naň sypem trošku majoránky na vrch pred podavaním a najčastejšie máme k nemu cviklu alebo uhorkový šalát. Dobrú chuť :)